Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanna Lundell: Han är beroende

Sanna Lundell
1 av 3

Sanna Lundell

Leif R Jansson/Scanpix

Mikael Persbrandt
2 av 3

Mikael Persbrandt

Janerik Henriksson/Scanpix

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.
3 av 3

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Leif R Jansson/Scanpix

Nöje | 18/03/2011 17:39

I ett blogginlägg slår Mikael Persbrandts sambo tillbaka mot bloggattacken i efterdyningarna av kokainskandalen.      

Bloggaren och frilansjournalisten Sanna Lundell är sambo och har två barn tillsammans med skådespelaren Mikael Persbrandt. Efter att Mikael Persbrandt gripits med kokain i blodet i januari publicerade Sanna Lundell i dag fredag en läsarkommentar från "Pia" på bloggen:

"Det var väl det jag alltid trott, du har sånna problem med din berömde, självupptragne karl..! Nu tar han kokain också! Det är väl därför du gapar och skriker om hur synd det är om dig som kvinna (din täckmantel) här på bloggen. Har alltid fattat att det gömmer sig mer bakom er lilla yta. Så var det också! Han väljer knarket före familjen, sånt kan ju bryta ner vem som helst. Så du behöver inte spela tuff och styv i korken längre, Sanna! Ingen köper det ändå"

Sanna Lundell svarar med att ge Pia en lektion om hur det är att leva med en männsika som är beroende och att det inte är något att skämmas för.

"Pia, vad är det jag döljer? Gå på ett Alanon-möte eller ett ACOA-möte och lär dig om beroendesjukdomarna. Lär dig att var och en som är vuxen har ansvar för sitt eget liv, sitt eget mående och faktiskt i slutändan: sin egen lycka. Livet är inte slut för att ens farsa/morsa/flickvän/pojkvän/barn har ett beroende. Det går att göra något åt det. Det går att välja livet."