Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisarna som haft ihop det med barnflickor

- 12/05/2011, 12:50 -
1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

(AP Photo/Carlos Antonio Rios) COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN

4 av 5

(AP Photo/Alastair Grant) COPYRIGHT SCANPIX

5 av 5

All over press

De har jagats med golfklubbor, blivit stämda på miljonbelopp och hånats världen över. Här är superstjärnorna som lekte nakenlekar med sina barns barnflickor.

Jude Law och Daisy Wright

Efter en vild sexlek på familjens biljardbord, där superstjärnan Jude Law betedde sig som allt annat än en engelsk gentleman med sina barns barnflicka Daisy Wright, somnade paret tillsammans i Jude Laws och dåvarande fästmön Sienna Millers säng.

– Vi älskade på biljardbordet bland alla bollar och köer. Det var festligt. Vi skrattade så vi nästan dog, berättade Daisy Wright efteråt.

Under natten kom ett av Laws barn in i sovrummet och snart fick Jude Laws exfru, Sadie Frost, nys om den olämpliga relationen. Skandalen var ett faktum och Daisy Wright gjorde som anglosaxiska damer brukar göra när de varit intima med en kändis, sålde historien till The Sun och behövde aldrig mer byta en blöja på en enda unge i sitt liv igen.

– Vi kysstes och kysstes i vad som verkade vara år. Sedan släpade vi oss uppför trappan till hans sovrum och slet av varandra kläderna, Han var en makalös älskare, förklarade hon glatt.

Efter sitt snedsteg anställde Jude Law en 50-årig polsk kvinna som beskyddare åt sina barn.

 

Tiger Woods och Elin Nordegren

Tiger Woods var en hyllad golfspelare med aptit på kvinnor. Det visste inte den unga psykologistudenten Elin Nordegren när hon presenterades för golfstjärnan. Då jobbade hon som barnflicka i Miami åt Tigers golfpolare, svenske Jesper Parnevik. Ljuv musik uppstod och paret gifte sig 2004 under en minst sagt välbevakad ceremoni. På gästlistan fanns bland andra Bill Gates. Sex år senare, 2010, fick världen reda på att Tiger egentligen var ett svin, Elin jagade den otrogne maken med en golfklubba och världspressen rapporterade glatt om Tigers hole-in-ones.

– Min närmaste plan för barnen och mig är att fortsätta anpassa oss till vår nya situation. Jag ska fortsätta studera men jag kommer att fokusera på att försöka ge mig själv tid att läka, berättade en sårad Elin Nordegren några månader senare.

 

Anna Nicole Smith och Maria Antonia Cerrato

Världens dyraste barnflicka? Den då nyblivna änkan och numera bortgångna skandalblondinen Anna Nicole Smith dömdes i oktober 1995 att betala sin sons barnflicka, Maria Antonia Cerrato, 5,6 miljoner kronor i skadestånd. Enligt åklagaren hade skandalblondinen utnyttjat barnflickan som lesbisk sexslav i sina vilda sexlekar. Förutom att få ta hand om sin egen son gick Anna Nicole Smith i personlig konkurs efter skandalen.

 

Robin Williams och Marsha Garces Williams

Robin Williams tyckte familjen blev för stor när han bade hade fru, barn och barnflicka. Året var 1988 och livet lekte. Den hyllade skådespelaren löste dilemmat genom att helt enkelt gifta sig med barnflickan och kasta ut frun. 2008 skiljde han sig från sin Marsha Garces Williams efter en otrohetsaffär med en 27-årig kvinna.