1 av 2
- Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix
2 av 2
- Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Rihanna och Chris Brown återförenade

Den brutala upprorsmakaren Chris Brown tycks återigen ha fångat ex-flickvännen Rihannas uppmärksamhet.


Mardrömsrelation

Då det begav sig var Chris Brown allt annat än en svärmorsdröm mot flickvännen Rihanna. Här är några av hans största klavertramp:

- Då en upprörd Rihanna slog till instrumentbrädan på Browns bil såg han rött. Efter att ha misslyckats med att slänga ut henne ur bilen började han istället utdela slag efter slag, och hotade att döda henne.

- Sitt straff - 5 års villkorlig dom och sex månaders samhällstjänst - valde Brown lämpligt nog att fira med en okänd skönhet på en nattklubb.

- När han var redo att tala ut förklarade Brown sitt handlande med att det som ung "inte är lätt att veta hur hur man uttrycker sina känslor". Att slå sin flickvän blodig kan vi konstatera var fel sätt.

Fredagen den 13:e må vara ett olycksdrabbat datum, men för de forna slagsmålskämparna Rihanna och Chris Brown tycks det ha varit en kärlekens dag. Det var nämligen då detta radarpar begravde stridsyxan och återförenades - över mikrobloggen Twitter.

Den en gång blåslagna Rihanna verkar ha lagt parets mardrömsliknande historia bakom sig, och började följa sin ex-pojkväns 140 tecken långa eskapader. Snart var konversationen dem emellan i full gång, innan ett uppmärksamt fan satte stopp för dumheterna.

"Jag trodde aldrig att du skulle gå tillbaka till honom. Det är ditt liv, men du har människor som ser upp till dig, till exempel unga flickor", skrev den upprörda twittraren.

Rihanna - som bevisligen vägrar att bli uppläxad svarade:

"Det är fu--ing Twitter, inte altaret. Lugna ner dig."

 

Svartlistad

Det var efter att Brown misshandlat Rihanna till oigenkännlighet inför 2009 års Grammy-gala som deras förhållande tog ett abrupt och olyckligt slut. Brown fick besöksförbud och blev snabbt Hollywoods svarta får.

I februari lät dock Rihanna lätta på ex-pojkvännens förbud, så att han nu får besöka samma galor och fester som henne. Och uppenbarligen blev nästa steg alltså en förening i de sociala mediernas paradis. Man kan bara hoppas att Rihanna trots allt minns det helvete hon en gång lämnade.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?