Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rihanna och Chris Brown återförenade

1 av 2

Evan Agostini/AP/Scanpix

2 av 2

Matt Sayles/AP/Scanpix

Nöje | 16/05/2011 09:01

Den brutala upprorsmakaren Chris Brown tycks återigen ha fångat ex-flickvännen Rihannas uppmärksamhet.

Fredagen den 13:e må vara ett olycksdrabbat datum, men för de forna slagsmålskämparna Rihanna och Chris Brown tycks det ha varit en kärlekens dag. Det var nämligen då detta radarpar begravde stridsyxan och återförenades - över mikrobloggen Twitter.

Den en gång blåslagna Rihanna verkar ha lagt parets mardrömsliknande historia bakom sig, och började följa sin ex-pojkväns 140 tecken långa eskapader. Snart var konversationen dem emellan i full gång, innan ett uppmärksamt fan satte stopp för dumheterna.

"Jag trodde aldrig att du skulle gå tillbaka till honom. Det är ditt liv, men du har människor som ser upp till dig, till exempel unga flickor", skrev den upprörda twittraren.

Rihanna - som bevisligen vägrar att bli uppläxad svarade:

"Det är fu--ing Twitter, inte altaret. Lugna ner dig."

 

Svartlistad

Det var efter att Brown misshandlat Rihanna till oigenkännlighet inför 2009 års Grammy-gala som deras förhållande tog ett abrupt och olyckligt slut. Brown fick besöksförbud och blev snabbt Hollywoods svarta får.

I februari lät dock Rihanna lätta på ex-pojkvännens förbud, så att han nu får besöka samma galor och fester som henne. Och uppenbarligen blev nästa steg alltså en förening i de sociala mediernas paradis. Man kan bara hoppas att Rihanna trots allt minns det helvete hon en gång lämnade.