1 av 2
- Foto: AP Photo/Mark J. Terrill / SCANPIX
2 av 2
- Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/Scanpix

Arnolds helvete har bara börjat

Arnold Schwarzenegger är inte den förste politiker att ertappas med byxorna nere - och med all säkerhet inte heller den siste.


Fakta

Läs mer om Arnolds okända barn här.

Sexskandaler och manliga politiker är en tacksam och kittlande kombination - särskilt när makthavaren i fråga profilerat sig som en kastrerad eunuck som säger sig värna om den äktenskapliga ringens helighet så till den grad att han innan han går och lägger sig smeker den och väser ”My precious”. 

Britterna har varit bortskämda med präktiga politiker i komprometterande situationer. 1994 hittades den konservative parlamentsledamoten Stephen Milligan sittande död vid sitt köksbord – i munnen hade han en apelsin. Till denna historiens förmodligen näst mest uppmärksammade sista måltid var han underligt klädd: Förutom ett par damstrumpor, en påse över huvudet och en elsladd runt halsen var han naken.

Parlamentskollegan Richard Spring blev något år senare namnet på allas läppar sedan hans förkärlek till gruppsex med söndagsskolelärarinnor offentliggjorts. För att inte tala om den omtalade Profumoaffären 1963 då det uppdagades att den gifte konservative försvarsministern, John Profumo, delade älskarinna med den sovjetiske militärattachén.

 

Dags igen

Tretton år efter att Bill Clinton ställts inför riksrätt och förnekat att han haft sex med Monica Lewinsky har en annan framstående amerikansk politikers utomäktenskapliga sexuella eskapader skapat rubriker: Arnold Schwarzenegger har haft en affär med familjens hushållerska. Relationen och dess resultat, i form av en välskapt pojke, har varit okänd för alla, inklusive Arnold Schwarzeneggers familj.

Tidningarna går Conan Barbaren på otrogne Arnold och ska man tro de senaste rapporterna har den förre guvernörens kontor tjänstgjort som ”sexnäste” dit unga och vackra kvinnor smugglats in på löpande band.

Efter Lewinskyaffären stannade Hillary Clinton kvar vid sin otrogne makes sida. I dag är hon utrikesminister i Barack Obamas regering medan Bill reser jorden runt och föreläser. Även då det 2008 avslöjades att Eliot Spitzer, den demokratiske New York-guvernören, köpt lyxprostituerade för en halv miljon kronor, vägrade hans bedragna fru att vika från sin makes sida.

Denna Eva Braunska stoicism har Kennedy-bördiga Maria Shriver inte visat sin Arnold. Hon lämnade honom redan i januari. Det gjorde hon rätt i, den här historien kommer fortsätta växa och fler kvinnor kommer att träda fram för att berätta att de delat säng med Kaliforniens förre guvernör, var så säkra. Och Arnold, som gick från Terminator till Governator, kommer bli ihågkommen som Sperminator.

/
/
/
/
/
/
USA
Senaste nytt

Högt tryck på Eurovision-biljetterna – personer köande i timmar • Fler biljetter ska släppas

idag 18:26

Dolly Partons "Rockstar" toppar listorna

idag 17:54
Dolly Partons nysläppta album med rockcovers toppar Billboardlistorna. "Rockstar" är countryikonens 49:e studioalbum och ligger etta på Billboards topplistor för både country, rock och alternativa album.

Beyoncé oigenkännlig på nya bilderna: "Vad har hänt med henne?"

idag 15:45
De nya bilderna på Beyoncé skapade stor förvirring hos fansen. Detta då hon ser helt annorlunda ut än vad hon tidigare gjort.

Robinson-Tove rasar på produktionen efter bilden TV4 la ut

idag 14:34
Årets Robinson har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Under de senaste veckorna har sociala medier kokat och nu har det blivit en fejd mellan deltagarna.

River ner "sagan" om Priscilla Presley

idag 12:22
Innan Sofia Coppola hade läst Priscilla Presleys självbiografi upplevde hon hennes liv som en saga. Det hon skrev i sin bok rev ned den bilden, säger Coppola som direkt kände att hon ville filmatisera boken.

15 år efter uppbrottet från Joachim Lennholm så berättar Pernilla Wahlgren vad som hände: "Bröt ihop helt"

idag 12:02
15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Uppbrottet tog hårt på Pernilla, och nu berättar hon vad det var som hände egentligen.