Fredag 2 Dec
Stockholm

Arnolds helvete har bara börjat

1 av 2
. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill / SCANPIX
2 av 2
. Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/Scanpix

Arnold Schwarzenegger är inte den förste politiker att ertappas med byxorna nere - och med all säkerhet inte heller den siste.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta

Läs mer om Arnolds okända barn här.

Sexskandaler och manliga politiker är en tacksam och kittlande kombination - särskilt när makthavaren i fråga profilerat sig som en kastrerad eunuck som säger sig värna om den äktenskapliga ringens helighet så till den grad att han innan han går och lägger sig smeker den och väser ”My precious”. 

Britterna har varit bortskämda med präktiga politiker i komprometterande situationer. 1994 hittades den konservative parlamentsledamoten Stephen Milligan sittande död vid sitt köksbord – i munnen hade han en apelsin. Till denna historiens förmodligen näst mest uppmärksammade sista måltid var han underligt klädd: Förutom ett par damstrumpor, en påse över huvudet och en elsladd runt halsen var han naken.

Parlamentskollegan Richard Spring blev något år senare namnet på allas läppar sedan hans förkärlek till gruppsex med söndagsskolelärarinnor offentliggjorts. För att inte tala om den omtalade Profumoaffären 1963 då det uppdagades att den gifte konservative försvarsministern, John Profumo, delade älskarinna med den sovjetiske militärattachén.

 

Dags igen

Tretton år efter att Bill Clinton ställts inför riksrätt och förnekat att han haft sex med Monica Lewinsky har en annan framstående amerikansk politikers utomäktenskapliga sexuella eskapader skapat rubriker: Arnold Schwarzenegger har haft en affär med familjens hushållerska. Relationen och dess resultat, i form av en välskapt pojke, har varit okänd för alla, inklusive Arnold Schwarzeneggers familj.

Tidningarna går Conan Barbaren på otrogne Arnold och ska man tro de senaste rapporterna har den förre guvernörens kontor tjänstgjort som ”sexnäste” dit unga och vackra kvinnor smugglats in på löpande band.

Efter Lewinskyaffären stannade Hillary Clinton kvar vid sin otrogne makes sida. I dag är hon utrikesminister i Barack Obamas regering medan Bill reser jorden runt och föreläser. Även då det 2008 avslöjades att Eliot Spitzer, den demokratiske New York-guvernören, köpt lyxprostituerade för en halv miljon kronor, vägrade hans bedragna fru att vika från sin makes sida.

Denna Eva Braunska stoicism har Kennedy-bördiga Maria Shriver inte visat sin Arnold. Hon lämnade honom redan i januari. Det gjorde hon rätt i, den här historien kommer fortsätta växa och fler kvinnor kommer att träda fram för att berätta att de delat säng med Kaliforniens förre guvernör, var så säkra. Och Arnold, som gick från Terminator till Governator, kommer bli ihågkommen som Sperminator.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.