Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisarnas hemliga kärleksbarn

1 av 6

All Over Press / Getty Images

2 av 6

All Over Press

3 av 6

All Over Press

4 av 6

SÖREN ANDERSSON/Scanpix

5 av 6

All Over Press

6 av 6

Joel Ryan/Scanpix

Nöje | 18/05/2011 16:42

Nyheter24 har kartlagt några av Hollywoods bäst bevarade hemligheter - kändisarnas utomäktenskapliga .

Guvernören och hushållerskan

Senast i raden av avslöjanden om kändisar med hemliga kärleksbarn är muskelkungen Arnold Schwarzenegger, 63. Tydligen ska den forne guvernören av Kalifornien guppat täcke med sin hushållerska sedan två decennier - 50-åriga Mildred "Patty" Baena.

På sin MySpace-sida beskriver Patty sig själv som en stolt mamma, med en kroppstyp likt ett "extra bagage". Hon tycks sannerligen vara en kvinna att åtrå.

 

Popstjärnans norska eskapader

Omer Bhatti, 27, är född och uppvuxen i Norge, men sägs vara en av poplegenden Michael Jacksons söner. Vänner till Michael har berättat att sonen är ett resultat av ett one night stand under en turné i Norge, och att deras biologiska koppling är anledningen till att Omar vid 12 års ålder flyttade in på stjärnans gigantiska mansion, Neverland.

Ryktena kring vilken relation de båda hade går visserligen isär, då Omar själv påstår att de enbart var bästa vänner. Hur det än föreligger så fick Omar sitta tillsammans med Michaels övriga barn och resten av familjen Jackson under högtidsstunden efter popstjärnans död. Det borde vara tecken nog.

 

Kung av den systematiska otroheten

En av universums hetaste män, skådespelaren Jude Law, har haft svårt att hålla sina käraste tillhörigheter innanför byxlinningen. Det bevisades inte minst när modellen och skådespelerskan Samantha Burke, då 24 år, talade ut i världspressen om att hon bar på Judes dotter.

Detta efter att ett kortare kärleksäventyr med den heta skådespelaren - som sedan tidigare har tre barn med ex-frun Sadie Frost - ska ha ägt rum. Jude lyckades även med ett ordentligt klavertramp när han ertappades för att ha en affär med barnflickan Daisy Wright medan han och fästmön Sienna Miller kilade stadigt.

 

Tragik i kubik

Conor var sonen som fick Eric Clapton att skriva den hjärtknipande "Tears in Heaven", efter att Conor som fyraåring ramlade ut från ett fönster på 53:e våningen och avled. Sonen kom till världen efter att Clapton haft ett kärleksaffär med en italiensk modell, trots att han fortfarande var gift med frun Pattie Boyd.

 

Komikerns förlorade förstånd

Den smått galne skådespelaren Eddie Murphy hade ett kortare av-och-på-förhållande med Spice Girls-stjärnan Mel B, vilket ledde till en oväntad graviditet. Murphy, som tycks vara en man som förlorat sin ansvarskännande gen bestämde sig för att lämna faderskapet därhän tills han genom blodprov fick sin skyldighet bevisad. Trots att DNA-testet kom tillbaka positivt vägrade han träffa sin dotter. Det sägs att Eddie fortfarande känner sig lurad på ett barn.