Onsdag 19 Jan
Stockholm

Avgör själv - är det Gossip Girl-stjärnan på bilderna?

1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
5 av 8
6 av 8
7 av 8
8 av 8

Nakenbilder som påstås föreställa Blake Lively sprids över nätet. Den unga skådespelarskan gör nu allt för att hindra att de påstådda bildarna sprids.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Blake Lively

Blake Lively spelar en av huvudrollerna i den oerhört populära teveserien Gossip Girl och har även spelat i flertalet andra ungdomsfilmer som Systrar i Jeans. Senast blev den unga stjärnan ansiktet utåt för det konservativa modehuset Chanel.

Blake har även haft en roll i filmer som: The Town, Simon Says och New York, I love you.

Den 23-åriga Gossip Girl stjärnan och tillika modehuset Chanels nya ansikte utåt, Blake Lively, har hamnat i blåsväder. Nu sprids nakenbilder över nätet på vad som påstås vara stjärnan. Bilderna visar en ung kvinna oerhört lik Blake helt utan kläder och i utmanande poser tagna med en mobilkamera.
 

Vidtar rättsliga åtgärder
Blake som senast kopplats ihop med skådisen Leonardo DiCaprio hävdar bestämt att bilderna är hundra procent fejk. Stjärnan som har många unga fans i och med sina roller i ungdomsprogram har nu bestämt att vidta rättsliga åtgärder, allt för att rentvå sitt namn från de vågade bilderna.

Blakes representanter är nu rädda för att bilderna som figurerar på nätet ska skada hennes karriär. Enligt den amerikanska sidan TMZ har Blake nu anlitat en advokat som skickar hotande brev till alla som publicerar bilderna och påstår att det är sjärnan på bilden. Samma sida uppmärksammar även en vanlig paparazzibild på stjärnan då hon har samma mobiltelefon som de påstådda nakenbilderna är tagna med.

Bläddra igenom galleriet för att se de utamande bilerna på vad som påstås vara stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela