Lördag 1 Okt
Stockholm

Bloggtjejerna: Sexigast i Sverige

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Varje år listar Slitz Sveriges 100 sexigaste. I år var det bloggtjejerna som låg i topp. – Jag kan aldrig slita ögonen från hennes tuttar

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Var det någon som sa att bloggtjejernas framtid är på väg att sakta suddas ut? Glöm det. Att förneka bloggtjejernas framgång är lite som att hävda att sex inte säljer. Här är beviset på att de ännu är heta, spännande och att tjejerna helt enkelt fortfarande regerar i Sverige.

När Slitz i kommande nummer listar "Sveriges 100 sexigaste" sopar Tyra Sjöstedt och Kenza  Zouiten banan med "vanliga" kändisar. Kenza som klättrat från 18:e plats till årets tredje sexigaste verkar dock ta utnämnelsen med en klackspark.
– Jag skrattar för jag är så osexig som det bara går till sättet, visst kan jag om jag vill men vem fan vill? Haha, tack i alla fall, skriver Kenza på sin blogg.

Tyra Sjöstedt koras, och slår därmed kompisen Kenza, till Sveriges absolut sexigaste kvinna i årets upplaga av listan. Men trots att de båda tjejerna är nära vänner verkar det inte finnas något spår av rivalitet mellan bloggerskorna.
– När jag är med henne kan jag aldrig slita ögonen från hennes tuttar, skriver Kenza om Tyra på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.