Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay Lohan bröt mot sin dom: Tillbaka i rätten

1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Nöje | 23/06/2011 09:15

35 dagar i husarrest, så löd domen för Lindsay Lohan. Nu riskerar hon fängelse efter att ha testats positivt för alkohol.

Efter att blivit dömd för stöld av ett halsband värt över 10.000 kronor dömdes Lindsay Lohan till husarrest. Ett relativt mildt straff för den redan skandalomsusade stjärnan. Nu har turen i rätten tagit slut för Lindsay. Efter att ha fått chans på chans har 24-åringen nu hamnat i ordentligt blåsväder.

Lindsay försattes i husarrest, något som inte stoppade henne från att ändå göra som hon vill. I sitt hem anordnade hon fester på takterassen i Los Angeles. Med en boja runt fotleden sågs hon obekymrat dansa, skratta och umgås med vänner. Det var bara ett problem, hon drack alkohol.

Flera källor bekräftar nu enligt PerezHilton att Lindsay testades positivt för en av de två alkoholkontroller som gjordes förra veckan. Lindsay är kallad till rätten i dag (torsdag morgon) och enligt uppgifter har skådespelaren förbrukat sina chanser och kommer med all sannolikhet få spendera en hel del tid i fängelse.