1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Lindsay Lohan bröt mot sin dom: Tillbaka i rätten

35 dagar i husarrest, så löd domen för Lindsay Lohan. Nu riskerar hon fängelse efter att ha testats positivt för alkohol.


Lindsay Lohan:

Lindsay Lohan har flertalet gånger varit inlagd på rehab och varit i trubbel i rätten. Efter att ha gjort sig skyldig till stöld av ett halsband dömdes hon till skyddstillsyn och husarrest.

Efter att blivit dömd för stöld av ett halsband värt över 10.000 kronor dömdes Lindsay Lohan till husarrest. Ett relativt mildt straff för den redan skandalomsusade stjärnan. Nu har turen i rätten tagit slut för Lindsay. Efter att ha fått chans på chans har 24-åringen nu hamnat i ordentligt blåsväder.

Lindsay försattes i husarrest, något som inte stoppade henne från att ändå göra som hon vill. I sitt hem anordnade hon fester på takterassen i Los Angeles. Med en boja runt fotleden sågs hon obekymrat dansa, skratta och umgås med vänner. Det var bara ett problem, hon drack alkohol.

Flera källor bekräftar nu enligt PerezHilton att Lindsay testades positivt för en av de två alkoholkontroller som gjordes förra veckan. Lindsay är kallad till rätten i dag (torsdag morgon) och enligt uppgifter har skådespelaren förbrukat sina chanser och kommer med all sannolikhet få spendera en hel del tid i fängelse.

/
/
/
Lag
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Lindsay byter namn
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.