Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paris Hiltons 30-årskris: "Jag är helt ensam"

- 07/07/2011, 18:10 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

– Jag vill vara gravid inom två till tre år. Nu berättar Paris Hilton om giftermål, barn och kärlek.

Kändisskap, pengar och utseende är inte allt. När Life&Style möter Paris Hilton, 30, i sitt lyxhem i Beverly Hills erkänner hon att hennes liv aldrig blivit som hon tänkt sig.
– När jag var liten trodde jag alltid att jag skulle vara gift och ha barn nu. Jag är inte där jag trodde att jag skulle vara. Jag är helt ensam, säger hon till magasinet.

Uppbrottet med pojkvännen
Paris berättar även varför hon och expojkvännen Cy Waits, som varit Paris partner i över ett år, gjorde slut. Arvtagerskan säger sig ha fått ett annat perspektiv på parets förhållande genom hennes reality show "World According to Paris".
– Jag förstod att jag älskar honom och han är en av mina bästa vänner, men jag behövde veta om han verkligen var den rätta. Säger stjärnan och fortsätter:
– När jag förstod att jag inte var säker var jag tvungen att avsluta det.

Nu vill Paris ha barn och innan dess lära sig att jobba med sina tillitsproblem.
– Jag vill gifta mig och ha barn inom två till tre år, säger Paris som i veckan har kopplats ihop med Baksmällan-regissören Todd Phillips.