Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay Lohan: Jag är bättre än Natalie Portman

- 14/07/2011, 11:15 -
1 av 2

JEFF CHRISTENSEN/SCANPIX

2 av 2

MATT SAYLES/SCANPIX

Skandalprinsessan Lindsay Lohan tycker att hon förtjänade huvudrollen i filmen Black Swan.– Jag är förbannad över att att jag inte ens blev tillfrågad.

Lindsay Lohan, 25, tycker att hon förtjänade huvudrollen i den Oscarvinnande filmen Black Swan.

Det var under en fotosession för Plum Magazine i Miami som Lindsay Lohan gick till hätskt angrepp. Den nyss frikända partyprinsessan var rasande över att rollen som den dansande svanprinsessan "Nina" inte gick till henne.

– Jag är förbannad över att jag inte ens blev tillfrågad. Jag dansade balett till jag var 19, förklarade stjärnan.

Efter plåtningen var det tänkt att Mean Girls-stjärnan skulle göra en intervju med journalisten Jacuelynn Powers, men drog sig ur i sista sekunden. Då valde Powers att istället skriva en artikel om Lindsays divalater.

Pratade om att vara nykter - drack vin samtidigt

Lindsay drack vin och sluddrade under hela plåtningen samtidigt som hon pratade om sin nykterhet  och om hur mycket hon älskar drama. Inför Powers och fototeamet klagade Lindsay konstant på hur frustrerad hon är över sin karriär. Hon tycker att hon förtjänade rollen.

Rollen gick till Natalie Portman som fick en Oscar för sin insats i filmen.