1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Hollywoodresumén - Uppbrott och påhopp

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Grattis tjejer! Alexander Skarsgård är singel igen. Efter två år med den tråkigaste Hollywoodtjejen som satt sina fötter i ett par snygga boots, Kate Bosworth, har de nu gått skilda vägar. De två träffades genom inspelningen av den film som ironiskt nog nu har premiär.

Amy Winehouse gick bort och efter sig lämnade hon både sorg och en fantastisk musikkarriär men även frågor. Var hon verkligen gravid, hur dog hon egentligen och mådde hon inte bättre? Läs Nyheter24:s dokument om Amy här.

Hela världens musikfantaster jublade när Jay Z och Kanye West meddelade att de inlett ett samarbete och bildat gruppen The Throne. Bättre kan det knappast bli. För att göra det hela ännu mer spännande har givetvis duon jobbat i hemlighet i över ett år. Redan i augusti kommer vi att kunna ha den magiska plattan i vår hand, eller dator. Någon som inte blev lika glad över den nya duon var 50 Cent som hade blivit lovad samarbete med Kanye men som givetvis blev bortvald till förmån för Jay Z.

Pink var en av de kändisar som twittrade sina kondoleanser till offren i Norge, men glömde att det är ett land och inte en stad. Något som hon blev makalöst hånad för på Twitter. Märkligt, Hollywoodresumen kan komma på hundra andra saker att håna pink för i första hand.

Veckans grattis

Grattis säger vi till Jennifer Lopez som precis fyllt 42. Efter uppbrottet med Marc Anthony kunde hon behöva lite muntert firande. Vi hade det också muntert värre när vi spanade in hennes klädstil genom åren, du kan spana in det här.

Även Mick Jagger fyllde år, vi firade det med ett bildspel från hans enormt framgångsrika och spännande karriär. Se det här.

Veckans småsnack

Kat Von D och Jesse James (som var otrogen mot Sandra Bullock) har gjort slut. Efter typ ingen tid alls tillsammans. Kat gjorde precis innan uppbrottet en tatuering med Jesses ansikte. Bra gjort Kat. Några dagar efter uppbrottet gjorde Kat en "Paris Hilton", dvs stormade ut ur en tevestudio under en intervju. Det för att reportern nämnde parets uppbrott i inledningen till programmet. Trots att Kat redan innan sagt att hon inte skulle delta om så var fallet. Dram drama. Kommer man till ett program för att tala om en separation är det väl skitsamma om det nämns i inledningen eller inte, menar Hollywoodresumén.

Mila Kunis nya film "Friends with Benfits" är riktigt sexig, och så är även den rumpa som dyker upp i filmen. Men det är inte Milas, tillsammans med filmcrewet valde hon ut en rump-kopia som fick spela henne. Lite trist, Mila är Hollywoods nya älskling och många tittare kommer at bli besvikna när de får reda på att det inte är snyggingens rumpa.

Veckans "nej tack"

Crystal Harris, mer känd som runaway bride, dumpade Playboykungen Hugh Hefner dagar innan deras bröllop, festade på ett poolparty på sin egentliga bröllopsdag och sedan drog hon till med en riktigt smäll. Det genom att totalsåga hennes och Hefs sexliv.

– Det var över på två sekunder, sa hon i en radiointervju med kanalen Sirius samtidigt som hon avslöjade andra intima och högst privata detaljer om Hugh. Crystal, som enligt henne själv vill satsa på sin obefintliga musikkarrär kan vara det största stolpskottet som någonsin sönderblonderat sitt hår och figurerat på mingelbilder i billigare outfits än leopardfärgade genomskinliga blusar.

/
/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!