Fredag 30 Jul
Stockholm

Veckans snyggaste bild

1 av 3
2 av 3
3 av 3

I vanlig ordning har Nyheter24 utsett veckans snyggaste bilder bland bloggosfärens drottningar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tävla!

Självklart kan du också nominera dig själv, en vän eller någon annan storbloggare till nästa vecka. Mejla din nominering till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Det vimlar av snygga bilder på bloggarna. Men några bilder är något utöver det vanliga och sticker ut bland resten.  Här är veckans lista på de snyggaste bilderna i bloggosfären. Den här veckans tema är: romantik, glamour och stilrent.

Första plats går till Sandra "Niotillfem" Beijer som har tagit en helt fantastiskt romantisk bild. Den strålar verkligen sommar och kärlek. Hur fint som helst. Eller vad tycker ni?

 Andraplatsen går till supersöta bloggerskan Sandra Vikström som bjuder på en fantastisk bild. I ett vitt enkelt linne, stentvättade strechjeans tar hon hem vinsten.  Fotot är stilrent, snyggt och mystiskt. Det behöver inte vara mer än så. 

Tredjeplatsen går till konstnären och bloggerskan Carolina Gynning för veckans snyggaste bild. På en enkel veranda kör hon en svartvit glamourös outfit som är helt magisk. Carolina som har spenderat sommaren på Fårö är tillbaka med stil.

Klicka på bildspelet för att se bilderna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela