1 av 3
- Foto: FAKSIMIL: Gynning.net
2 av 3
- Foto: FAKSIMIL: sandravikstrom.blogg.se
3 av 3
- Foto: FAKSIMIL: rodeo.net/niotillfem

Veckans snyggaste bild

I vanlig ordning har Nyheter24 utsett veckans snyggaste bilder bland bloggosfärens drottningar.


Tävla!

Självklart kan du också nominera dig själv, en vän eller någon annan storbloggare till nästa vecka. Mejla din nominering till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Det vimlar av snygga bilder på bloggarna. Men några bilder är något utöver det vanliga och sticker ut bland resten.  Här är veckans lista på de snyggaste bilderna i bloggosfären. Den här veckans tema är: romantik, glamour och stilrent.

Första plats går till Sandra "Niotillfem" Beijer som har tagit en helt fantastiskt romantisk bild. Den strålar verkligen sommar och kärlek. Hur fint som helst. Eller vad tycker ni?

 Andraplatsen går till supersöta bloggerskan Sandra Vikström som bjuder på en fantastisk bild. I ett vitt enkelt linne, stentvättade strechjeans tar hon hem vinsten.  Fotot är stilrent, snyggt och mystiskt. Det behöver inte vara mer än så. 

Tredjeplatsen går till konstnären och bloggerskan Carolina Gynning för veckans snyggaste bild. På en enkel veranda kör hon en svartvit glamourös outfit som är helt magisk. Carolina som har spenderat sommaren på Fårö är tillbaka med stil.

Klicka på bildspelet för att se bilderna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.