Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nakenstaty av Bieber och Selena chockar Hollywood

- 11/08/2011, 07:53 -
Så här ser dne något kontroversiella statyn ut.
1 av 3

Så här ser dne något kontroversiella statyn ut.

FAKSIMIL

Makalöst vackra Selena Gomez.
2 av 3

Makalöst vackra Selena Gomez.

ALL OVER PRESS

Flickfavoriten Justin Bieber.
3 av 3

Flickfavoriten Justin Bieber.

ALL OVER PRESS

Konstnären Daniel Edwards - välkänd för sina nakenstatyer - är nu aktuell med nakenstaty på kärleksparet Justin Bieber och Selena Gomez. Men är inte att avbilda nakna barnkändisar att gå över gränsen?

Han har tidigare avbildat Paris Hilton med hunden Tinkerbell och Britney Spears som höggravid. Men nu är det alltså Hollywoods mesta kärlekspars tur. Om de fortfarande kilar stadigt vill säga?

Justin Bieber är bara 17 år och flickvännen Selena Gomez är också bara barnet. Det är därför inte helt kosher av konstnären att porträttera barn på det viset, skriver nöjessajten Perez Hilton.

Och visst är det kontroversiellt med nakenbilder av barn - men som tur är har konstnären valt att ha det allra heligaste täckt. Justins genitalier täcks av ett lönnlöv och Selenas av en stjärna.

Som att den kontroversiella avbildningen inte räckte i sig själv, så kommer statyerna att finnas till försäljning i stora delar av USA. Är det inte smaklöst, eller vad tycker ni?