Stockholm

Fem nya brudar för Måns

1 av 8
. Foto: ALL OVER PRESS
2 av 8
. Foto: ALL OVER PRESS
3 av 8
. Foto: ALL OVER PRESS
4 av 8
. Foto: ALL OVER PRESS
5 av 8
. Foto: ALL OVER PRESS
6 av 8
. Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
7 av 8
. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
8 av 8

Måns Zelmerlöws och Marie Serneholts kärlekssaga är som bekant över. Nyheter24 har listat skönheterna som Måns borde börja börja dejta genast.


Läs mer
Twittrat om Måns

Efter Måns uppbrott från Marie Serneholt var det många som ville lägga sig i och visa sitt stöd - på ett eller annat sätt.

@Malinbus: Väntar på att Måns ska ringa och berätta att han dumpade Marie för att han hört att jag är singel, men han har nog inte nya numret.

@lindamariie: Man ser vad Marie Serneholt kommer sakna när Måns rullar höfterna i samban. Jag antar att hon gråter framför SVT at the moment. #allsång

@LandstromLina: De facto; Måns Z gjorde slut med Helena precis före GayGalan, och med Marie strax innan Pride. #justsaying

@alexschulman: Visste ni att Måns Zelmerlöw börjat twittra? Allt snask om separationen från Marie! Följ på @manszelmerlow

@johannagara: Neeeeej! Måns och Marie! Först regn och rusk, och nu detta. Vart är världen på väg?

@JessicaAlmenas: Kan ändå tycka att nu får det vara färdiggrottat i Måns och Marie (Ping Expressen & Aftonbladet). Det är ju ingen världshändelse.

Vackra Nour El-Refai, även hon känd från Melodifestivalen, tycks vara den perfekta för Måns. Hon är liksom Måns uppvuxen i Lund, och har dessutom gått på samma skola som unge herr "Mums-Mums". Om de inte redan gör det så är det nu god tid för denna duo att lära känna varandra, tycker vi på Nyheter24. Ingen skulle passa så perfekt in i Måns Zelmerlöws stressiga liv som fröken El-Refai - för man vill ju ha någon att skratta med.

Stureplansprofilen Anna Hibbs må vara en självständig kvinna som vill njuta till fullo av sitt singelliv - men ingen kan tacka nej till svärmorsdrömmen Måns. Anna lever ett tillsynes glamouröst liv i Stockholms hetluft, och med tanke på att Måns kräver en flickvän med fingertoppskänsla för livets goda, så Anna är rätt tjej för jobbet.

Programledaren Agneta Sjödin gjorde nyligen slut med den forne Big Brother-deltagaren Peter Svensson, men efter en sommar av singelliv borde hon vara redo för ett förhållande igen. Kanske skulle det göra Måns gott med en äldre, lite mer mogen kvinna som vet vad hon vill? Agneta är ju för övrigt drop dead gorgeous.

Modegurun Sofi Fahrman är snart en inventarie på front row-platserna på världens alla modevisningar, där hon som grundare av den tidningen Sofis mode lär trivas som fisken i vattnet. Men även unge herr Måns är ett modelejon, och vecka efter vecka prickar han in fullträffar på Sollidens scen. För övrigt så är Sofi Fahrman inte bara en driftig tjej, utan riktigt snygg också. Hennes nyblekta tänder och lockade hårsvall är som gjort för mingelbilder. Go for it!

Men vi ska vara helt ärliga. Egentligen finns det knappt någon som når upp till Måns standard och briljans - han är helt enkelt för bra. Tills vi kom på den ultimata tjejen - Prinsessan Madeleine. Vi vet att Madde kilar stadigt med Chris O'Neill borta i staterna, men vi kan inte låta bli att nervkittlas av denna tanke. Måns och Madde - kungligt bra.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.