Söndag 16 Jan
Stockholm

Hollywoodfruarnas krig: "Hon är sinnessjuk"

De svenska Hollywoodfruarna är tillbaka - med storgräl. I kvällens säsongspremiär går de varandra fullkomligt på nerverna, och tar till elaka påhopp i kampen om tittarnas gunst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Svenska Hollywoodfruar

Svenska Hollywoodfruar har premiär i kväll klockan 21:00 på TV3.

Under måndagskvällen går säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar av stapeln, och vad tittarna då får beskåda är en pajkastning utan dess like.

Den nya säsongen gästas av de tidigare Hollywood-fruarna Isabel Adrian, Maria Montazami och Agnes-Nicole Winter, samt den nytillkomna - före detta New York-frun - Gunilla Persson.

Gunilla har i säsongens första avsnitt bjudit in de andra fruarna på en traditionell svensk lunch - med sill, lax och hemlagade köttbullar. Men redan innan lunchen har börjat är skitsnacket igång.

– Jag hoppas verkligen inte att hon tar chansen att laga någonting själv, för jag tycker inte om andra människors matlagning. Speciellt inte om jag inte känner dem, förklarar Agnes-Nicole i kvällens program.

"Kan inte bo i hyrda hus"

Och på den vägen fortsätter det. Då fruarna anländer till den stundande måltiden så möts de av ett hus och bostadsområde de blir föga imponerade av.

– Jag trodde att det skulle se helt annorlunda ut, och att man bara skulle glida in i något flott, öppet och superlyxigt hus, förklarar Maria Montazami.

– Om jag skulle kunna bo där? Hade det varit temporärt, så varför inte. Eller nu kanske jag ljög lite - helst inte faktiskt. Jag är inte så mycket för att bo i hyrda hus, där man inte vet vad folk har gjort - om de har kräkts eller haft något djur som har kissat på mattan. Nej, sådant är jag inte mycket för, fortsätter hon.

"Lätt sinnessjuk"

Fruarnas dispyter blandas med otaliga kindpussar, och ett illa dolt förakt - inte minst mot modellen, sångerskan och skådespelerskan Agnes-Nicole, 56.

– Hon är lite lätt sinnessjuk, förklarar Isabel Adrian, som får medhåll av de andra fruarna.

– Man kan ju inte tro att man är någon stjärna som kan spela i Baywatch när man är 50+, säger Gunilla.

– Och hon kan ju inte sjunga. Jag är inte ute efter att få ovänner, och förlåt mig Agnes, men kanske att du borde sadla om lite, fortsätter hon.

"Det fastnar ingenting där uppe"

Själv har Agnes-Nicole inte mycket till övers för sina nyfunna vänner.

– Man blir avbruten hela tiden, och de är så inne på sig själva att de inte lyssnar på andra. Alla pratar samtidigt - om sig själva.

– Jag tycker att man har lite intelligens, och att det fastnar i huvudet på en. Men tydligen inte för alla. Det fastnar ingenting där uppe, den saken är klar, avslutar Agnes-Nicole.

Kommentera
Kopiera länk
Dela