Söndag 18 Apr
Stockholm

Alexander Skarsgård vägrar tillfredställa sina fans

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Alexander Skarsgårds fans har märkliga önskemål när de stöter på stjärnan. – Gör jag det en gång kommer alla be om det sedan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Alexander Skarsgård

Han är en av Hollywoods mest eftertraktade ungkarlar. Sedan uppbrottet med exet Kate Bosworth i mitten på sommaren är 35-åringen hetare än någonsin och uppmärksamheten kring honom internationellt är närmast enorm.

I samma intervju nämner han även att hans svenska vänner inte alls är lika imponerade av hans prestationer som hans internationella fans.

– De skulle inte kunna bry sig mindre om att de hänger med en kändis, menade Skarsgård.

För många är Alexander Skarsgård mer känd som blodsugande vampyren "Eric" i succéserien True Blood. En serie som givit Alexander en given plats i Hollywood. Men med uppmärksamhet kommer beundran och fans, och för Skarsgård kommer de i tusentals. Det är inte bara en ung skara engagerade teve-tittare, de finns överallt - i alla åldrar.

Märkliga önskemål

När BlackBook Magazine möter den svenska stjärnan för en intervju på en restaurang inträffar något som för oss dödliga kanske uppfattas som märkligt, men som Alex är mer än van vid. Stjärnan har självklart dragit till sig blickar under hela kvällen men en man och hans fru är extra modiga och kommer fram för att ta en bild. Alexander Skarsgård lägger snällt handen om kvinnans midja, men mannen är inte nöjd.

– Kan du bita henne? Ber han Alexander enligt BB Magazine.

Men Skarsgård är inte en vampyr på sin fritid och paret får nöja sig med en bild utan huggtänder.

– Det är en sak jag verkligen aldrig har förstått. Men den egentliga anledningen till att jag inte gör det är för att om jag gör det en gång kommer det bli så att alla bara "bit mig, bit mig, bit mig", berättar stjärnan för magasinets reporter.

Nej Alexander, det är helt enkelt inte alltid man är sugen på att sätta tänderna i sina fans när man är på en restaurang helt enkelt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela