1 av 6
- Foto: All over press/Montage
2 av 6
3 av 6
4 av 6
- Foto: All over press
5 av 6
- Foto: All over press
6 av 6
- Foto: All over press

Sommarsummering: de största händelserna i Hollywood

Nakenbilder, otrohet, bröllop, skilsmässa och barn. Kändisarna har skapat många rubriker de senaste månaderna. Nyheter24 summerar sommaren 2011.


Nakenbilder

I början av sommaren läckte nakenbilder ut på vad som påstås vara Gossip Girl-stjärnan Blake Lively. Blake hävdade att det inte var hon på bilderna, men världen trodde henne knappast.

Även modellen och Kanye West ex Amber Rose råkade ut för några ovälkomna bilder, här var det dock inga tvivel om vem det var på bilden. Enligt henne själv hade bilderna stulits från hennes dator från en man som jobbade för henne. Snart kunde alla se varje millimeter av Ambers kropp. Bilderna var dessutom ganska grova och liknade mer mjukporrsbilder än några oskyldiga spegelbilds-kort som Blake tidigare under sommaren kämpat med.

Dumpad

Scarlet Johansson blev dumpad av sin romans Sean Penn. De hade bara träffats ett par månader innan Sean tycktes tröttna på sin yngre älskare och så var det med det.

Hugh Hefner Mr. Playboy, blev även han lämnad, dock under lite mer dramatiska omständigheter. Bara några dagar innan bröllopet med Crystal Harris bestämde hon sig för att hoppa av och så drog hon till Las Vegas och festade på sin bröllopsdag. Därefter berättade hon att han var dålig i sängen och andra förnedrande saker. Runawaybride blev hennes smeknamn.

Chockerande uppbrott

Det till synes mycket stabila paret och gifta makarna Marc Anthony och Jennifer Lopez valde att gå skilda vägar i mitten på sommaren. Anledningen till det har i press varit allt från otrohet, för mycket jobb, inga känslor och nya kärlekar. Ännu har vi inte sett någon av dem på en kornig smygbild med någon ny, men slut - det är det definitivt.

Eventuell otrohet

Megan Fox
blev på nolltid en sexikon, det var bara ett problem för världen alla män - hon var redan upptagen. Men, det verkar som om det kanske inte var ett allt för stort hinder för hennes kollega Shia LaBeouf som hon spelade med i Transformers. Han gick nämligen ut och berättade att han och Megan legat. Detta ska enligt Megan ha hänt under en så kallad "paus" i hennes förhållande.

Ny relation

ÄNTLIGEN hittade Jennifer "Desperat" Aniston en man. Att han redan var upptagen rörde henne inte så mycket i ryggen. Därför snodde hon helt enkelt Justin Theroux från hans flickvän sedan flera år tillbaka.

Barn

Lilla Harper Seven kom till världen och pappa David Beckham och mamma Victoria kunde inte ha varit mer stolta. Deras första dotter fick sitt namn efter Davids gamla tröjnummer och syns nu allt mer på paparazzibilder tryggt inlindad i Victorias famn.

Gravid

Att Beyoncé precis avslöjat att hon är gravid kan knappast någon har missat. I februari beräknas hennes och Jay-Z:s lilla bebis att se dagens ljus.

Tragisk död

Visst kunde man någonstans ha kännt på sig att den där dagen skulle komma, att det legat i luften. När Amy Winehouse hittades död i slutet på juli kanske inte allt för många blev förvånade, men sorgen var enorm. Det var som om hela världen stannade upp för några sekunder och andades in, som för att tänka "inte en till". 

Bröllop

Kim kardashian var den kändis som verkligen skapade uppmärksamhet och för en gångs skull för något som inte innehöll bröst, rumpa eller naket. Bröllopet mellan Kim och Kris Humphries i slutet på augusti dominerade media med allt från bröllopsdetaljer till pengar, lyx och skönhet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.