Onsdag 22 Sep
Stockholm

Hollywoodresumén - Läckta nakenbilder och hemliga barn

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Om man hade fått önska vilken kändis som skulle råka läcka lite privata nakenbilder så ligger väl ändå Scarlett Johansson ganska långt upp på den listan. Nu visade det sig att när de där bilderna väl kom, som de gjorde i veckan, var de inte alls särskilt spännande. Blurriga, rakt-upp-och-ner porträtt på Scarlett som tar bilderna själv, bröst i konstiga vinklar och så var det med det. Men är du ändå nyfiken på stjärnans kurvor kan du se dem här.

Mila Kunis, fick precis som Scarlett Johansson, sin mobil hackad. Men det var inte nakenbilder på stjärnan själv som läckte utan på hennes "vän" - Justin Timberlake. De två spelar tillsammans i filmen "Friends with Benefits" och har länge hävdat att de inte är romantiskt involverade. Då undrar man ju varför det i Milas mobil fanns bilder på Justin utan tröja i en säng, och med ett par rosa trosor på huvudet.

Jay-Z uppges ha burit på en stor hemlighet i flela år, nämligens hans påstådda barn. Enligt källor till Star Magazine är det DNA-bevisat. Om det är sant ska rapparen alltså inte bli pappa för första gången som världen tidigare konstaterat när Beyoncé förra månaden avslöjade att hon är gravid. Ungen ska han ha fått med en modell från Trinidad. Hur mamman och barnet ser ut kan du se här.

Miss Universums-modellens trosor syntes inte till när fotografen skulle ta kort på henne sittande med benen i kors. Dålig idé. Mycket dålig idé. Är det inte bara Lindsay Lohan, Paris Hilton och Britney Spears som är så korkade. Nej, tydligen inte.

Veckans småsnack

Jessica Simpsons stalker skriver en bok om hans och stjärnans förhållande och hur hon försökt förföra honom. Trots att de aldrig träffats enligt Jessica. Boken är på 30 sidor varav namnet typ tar upp hälten av dem: The True Story of Jessica Ann Simpson's 22 month long attempt to seduce a married man- her very Active Super Secret Sex life: True Story Jessica Simpson Seduction of A Married Man (Volume 1)" Att en sida som Amazon väljer att sälja denna bok är bara sjukt.

Charlie Sheen kommer att bli roastad på Comedy Central den 19 september och i trailern inför spektaklet säger han så här:

–  Ska comedy central roasta Charlie Sheen? Det är som att försöka resonera med en vulkan, som att tejpa fast vinden vid marken - som att fånga en tsunami i nappflaska.

Du vill helt enkelt inte missa det här programmet.

Cameron Diaz och A-Rod har förresten gjort slut. De är lite som ett gummiband de där två och är säkert snart tillsamamns igen , vänta bara.

Jennifer Lopez gick på dejt med Bradley Cooper. Inget fel med det, om han bara hade vetat att det var en dejt. Enligt uppgifter trodde han att det rörde sig om ett affärsmöte eller liknande, J.Lo hade inte riktigt sagt precis det hon ville ha ut av middagen.

Veckans nej tack

Att Brad Pitt snackar skit om Jennifer Aniston och deras äktenskap de hade på 90-talet är både osmakligt, onödigt och lika trist som Angelina Jolie är nu för tiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Hollywoodresumén