1 av 11
- Foto: All over press
2 av 11
- Foto: All over press
3 av 11
- Foto: All over press
4 av 11
- Foto: All over press
5 av 11
- Foto: All over press
6 av 11
- Foto: All over press
7 av 11
- Foto: All over press
8 av 11
- Foto: All over press
9 av 11
- Foto: All over press
10 av 11
- Foto: All over press
11 av 11
- Foto: All over press

Här är kändisarna som varit otrogna

Prostituerade, strippor eller anställda. Här är männen som inte kunde låta bli den förbjudna fruken.


Offentlig ursäkt

David Letterman bad om ursäkt till sin personal och sin fru, för att ha legat med anställda - i teve. Se det här.

Det förekommer som bekant sprickor i kändisrelationer. Man skulle kunna tänka sig att de som är utsatta för offentlighetens strålkastare skulle dra sig för att vara otrogna. Eller i alla fall trippa på tå för att inte bli påkomna om de nu skulle välja att inte vara trogna. Men nej, de är inte särskilt smidiga med sina affärer. Några, från omvärldens perspektiv sett, dummare än andra.

Hugh Grant var på den goda tiden tillsammans med supermodellen Elizabeth Hurley. Allt var frid och fröjd fram till att Hugh passade på att ragga upp en prostituerad och hade ett så kallat spännande "möte" med henne. Därefter blev han tagen av polisen.

Tiger Woods, kanske en av världens mest kända otrogna man var otrogen mot svenska Elin Nordegren. Med närmare 20 kvinnor. När den stora skandalen uppdagades stannade de tillsammans för familjens skull men Elin lämnade honom senare.

Arnold Schwarzenegger skapade rubriker så det visslade om det när det visade sig att han inte bara varit otrogen mot Maria Shiver med hushållerskan, utan även hade ett hemligt barn med henne.

Sandra Bullock hade precis fått sin Oscar när det kom fram att hennes man Jesse James varit med en strippa. Efter de två stjärnornas uppbrott har Jesse förlovat sig med tatueringstjejen Kat Von D.

Bill Clinton stod för årets största skandal då det visade sig att han haft en affär med Monica Lewkinsky som jobbade på samma kontor.

Men det slutar inte alltid olyckligt, det finns även de som stannar med sin otrogna partner och reparerar sitt förhållande. Som när Josh Duhamel var otrogen mot Black eyes Pease-Fergie. Trots att affären blåstes upp i media valde Ferige att ge sitt förhållande med Josh en till chans.

Bläddra vidare i bildspelet för att se fler otrogna män.

/
/
/
/
/
/
/
Relaterat
Elins nya kärlek – en superplayer
Elin Nordegren tycks ha gått på en nitlott. Nya kärleken har en kvinna i varje hamn.
Marc Anthony var otrogen - med flygvärdinna
Efter sju års förhållande tog det slut mellan världsstjärnorna Jennifer Lopez och Marc Anthony. Nya uppgifter pekar nu på att orsaken till uppbrottet var Anthonys otrohet.
Ashton otrogen mot Demi – igen
Ashton Kutcher har bedragit Demi Moore.
John Travolta otrogen – med andra män
John Travolta har bedragit sin hustru i flera år.
Skilsmässan kostar Mel tre miljarder
Det har gått flera år sedan Mel Gibsons exfru ansökte om skilsmässa. Nu har stjärnorna till slut kommit överens och det blev dyrt för Mel.
Uppgifter: Kate Bosworth otrogen mot Skarsgård
Nya detaljer har avslöjats kring det uppmärksammade uppbrottet mellan den svenska hunken och Kate Bosworth.
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

1 timme sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

2 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

2 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

3 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

idag 08:46
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.