1 av 11
- Foto: All over press
2 av 11
- Foto: All over press
3 av 11
- Foto: All over press
4 av 11
- Foto: All over press
5 av 11
- Foto: All over press
6 av 11
- Foto: All over press
7 av 11
- Foto: All over press
8 av 11
- Foto: All over press
9 av 11
- Foto: All over press
10 av 11
- Foto: All over press
11 av 11
- Foto: All over press

Här är kändisarna som varit otrogna

Prostituerade, strippor eller anställda. Här är männen som inte kunde låta bli den förbjudna fruken.


Offentlig ursäkt

David Letterman bad om ursäkt till sin personal och sin fru, för att ha legat med anställda - i teve. Se det här.

Det förekommer som bekant sprickor i kändisrelationer. Man skulle kunna tänka sig att de som är utsatta för offentlighetens strålkastare skulle dra sig för att vara otrogna. Eller i alla fall trippa på tå för att inte bli påkomna om de nu skulle välja att inte vara trogna. Men nej, de är inte särskilt smidiga med sina affärer. Några, från omvärldens perspektiv sett, dummare än andra.

Hugh Grant var på den goda tiden tillsammans med supermodellen Elizabeth Hurley. Allt var frid och fröjd fram till att Hugh passade på att ragga upp en prostituerad och hade ett så kallat spännande "möte" med henne. Därefter blev han tagen av polisen.

Tiger Woods, kanske en av världens mest kända otrogna man var otrogen mot svenska Elin Nordegren. Med närmare 20 kvinnor. När den stora skandalen uppdagades stannade de tillsammans för familjens skull men Elin lämnade honom senare.

Arnold Schwarzenegger skapade rubriker så det visslade om det när det visade sig att han inte bara varit otrogen mot Maria Shiver med hushållerskan, utan även hade ett hemligt barn med henne.

Sandra Bullock hade precis fått sin Oscar när det kom fram att hennes man Jesse James varit med en strippa. Efter de två stjärnornas uppbrott har Jesse förlovat sig med tatueringstjejen Kat Von D.

Bill Clinton stod för årets största skandal då det visade sig att han haft en affär med Monica Lewkinsky som jobbade på samma kontor.

Men det slutar inte alltid olyckligt, det finns även de som stannar med sin otrogna partner och reparerar sitt förhållande. Som när Josh Duhamel var otrogen mot Black eyes Pease-Fergie. Trots att affären blåstes upp i media valde Ferige att ge sitt förhållande med Josh en till chans.

Bläddra vidare i bildspelet för att se fler otrogna män.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.