Tisdag 22 Jun
Stockholm

Här är kändisarna som varit otrogna

1 av 11
2 av 11
3 av 11
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
10 av 11
11 av 11

Prostituerade, strippor eller anställda. Här är männen som inte kunde låta bli den förbjudna fruken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Offentlig ursäkt

David Letterman bad om ursäkt till sin personal och sin fru, för att ha legat med anställda - i teve. Se det här.

Det förekommer som bekant sprickor i kändisrelationer. Man skulle kunna tänka sig att de som är utsatta för offentlighetens strålkastare skulle dra sig för att vara otrogna. Eller i alla fall trippa på tå för att inte bli påkomna om de nu skulle välja att inte vara trogna. Men nej, de är inte särskilt smidiga med sina affärer. Några, från omvärldens perspektiv sett, dummare än andra.

Hugh Grant var på den goda tiden tillsammans med supermodellen Elizabeth Hurley. Allt var frid och fröjd fram till att Hugh passade på att ragga upp en prostituerad och hade ett så kallat spännande "möte" med henne. Därefter blev han tagen av polisen.

Tiger Woods, kanske en av världens mest kända otrogna man var otrogen mot svenska Elin Nordegren. Med närmare 20 kvinnor. När den stora skandalen uppdagades stannade de tillsammans för familjens skull men Elin lämnade honom senare.

Arnold Schwarzenegger skapade rubriker så det visslade om det när det visade sig att han inte bara varit otrogen mot Maria Shiver med hushållerskan, utan även hade ett hemligt barn med henne.

Sandra Bullock hade precis fått sin Oscar när det kom fram att hennes man Jesse James varit med en strippa. Efter de två stjärnornas uppbrott har Jesse förlovat sig med tatueringstjejen Kat Von D.

Bill Clinton stod för årets största skandal då det visade sig att han haft en affär med Monica Lewkinsky som jobbade på samma kontor.

Men det slutar inte alltid olyckligt, det finns även de som stannar med sin otrogna partner och reparerar sitt förhållande. Som när Josh Duhamel var otrogen mot Black eyes Pease-Fergie. Trots att affären blåstes upp i media valde Ferige att ge sitt förhållande med Josh en till chans.

Bläddra vidare i bildspelet för att se fler otrogna män.

Kommentera
Kopiera länk
Dela