Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brad Pitt: "Jennifer Aniston är känslig"

- 22/09/2011, 09:23 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Tornadon kring Brad Pitts elaka uttalande om Jennifer Aniston fortsätter. Brad ber om ursäkt - igen.

HOLLYWOOD. Brad Pitt, 47, ger inte många intervjuer, och nu förstår vi kanske varför. I sin senaste stora intervju med Parade Magazine gjorde han bort sig ordentligt när talade han illa om sitt ex Jennifer Aniston, 42.

–  Jag tror mitt äktenskap hade något att göra med det hela. Att försöka låtsas att äktenskapet var något det inte var, sa Brad bland annat i intervjun om tiden han var deprimerad, mådde dåligt, hade tråkigt och var tillsammans med Jen.

Blev ledsen

Jennifers nya kille, Justin Theroux, 40, ska enligt källor ha blivit så upprörd över Brads offentliga skitsnack att han till och med ringde upp honom.

– Han sa att han skulle hålla käften om sin tid med Jennifer, uppger en källa för In Touch.

Även Jennifer själv sägs ha tagit illa upp över de onda orden som Brad spred över hela världen i intervjun.

– Jen tillbringade några av sina bästa år med Brad och han bara slog bara bort de åren som tråkiga och ointressanta. Hon trodde inte sina öron när hon hörde vad han sagt, berättar källan.

Försökt be om ursäkt

I flera små uttalande efter den uppmärksammade intervjun har Brad hävdat att han inte menade som det lät. Bara ett dygn efter att intervjun nådde allmänheten och Brad började ifrågasättas ändrade han sig plötsligt.

– Hon är en oerthört givmild, älskvärd och fantastisk rolig kvinna, sa han då om Jen. Men det lät lite väl krystat. Nu vill Brad klargöra sin mening en gång för alla, under en intervju i program Today säger han sitt.

– Jag menade bara att jag är glad att jag hittade den bästa mamman till mina barn. Det var allt jag sa, eller försöker säga, berättar Brad och syftar på Angelina, men fortsätter:

– Det har ingenting att göra med mitt förflutna. Jag tycker det är synd att jag inte kan säga något fint om Angelina utan att dra in Jen i det hela. Du vet, hon förtjänar det inte. Hon är också en veteran och hon vet. Hon är en känslig person, vi tillbringade sju år tillsammans. Kom igen, avslutar han.