- Foto: All over press

Hollywoodresumén - ursäkter och dejtchock

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Baren-Meral (Tasbas) + John Cusack = Sant. Yes, de två är just nu i Istanbul i Turkiet och går på romantiska middagar och blir jagade av paparazzis. Från dokusåpadeltagare till Hollywoodstoff, det går bra nu! Se mer från den film som avslöjade paret - här.

Ingen missade väl att roasten med Charlie Sheen som offer gick av stapeln i veckan. Det blev tittarrekord för kanalen, trots att hans gamla serie 2 and a Half Men hade säsongspremiär samtidigt. Se höjdpunkterna från kvällen här och läser mer om varför i helvete Steve-O sprang in i Mike Tysons näve så att han bröt näsan.

R.E.M splittrades i veckan efter typ hundra år tillsammans som grupp. Uppbrottet sägs delvis vara på grund av de nakenbilder som ledsångaren fick för sig att basonera ut på nätet dagen innan. För allas trevnad och psykiska hälsa avstår Hollywoodresumén att visa upp dessa bilder.

Länge ryktades det om att Entourage skulle bli biofilm, och nu är det snart verklighet. I veckan bekräftades det att en biofilm baserad på succéserien kommer att göras.

Veckans ursäkt

På Emmy-galan i veckan, dagarna innan årets stora roast, bad Charlie Sheen sina forna kollegor på 2 and a Half Men om ursäkt. Genuint eller bara för att han visste att han skulle tjäna fett med cash på skiten i alla fall? Oklart.

Brad Pitt ber åter igen om ursäkt efter sitt uttalande om exet Jennifer Aniston då han beskrev hur tråkig hans tid med henne var.

Veckans småsnack

Arnold "vars efternamn ingen orkar stava" Schwarzenegger ska skriva en bok, närmare bestämt sina memoarer. Det kan bli intressant, och även väldigt tråkigt.

Robert Pattinson, du vet vampyrhunken i Twilight ska göra musik. Efter den sista delen av Twilight-filmerna ska han nu satsa på sin musik igen. Den här gången blir det ett helt album.

Veckans nej tack

Heidi Montags tragiska födelsedagsbilder vill du inte se, men det är lite som en trafikolycka man kan inte låta bli - så här har du.

/
/
/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!