Fredag 30 Jul
Stockholm

"Bieber kontrollerar Selena"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Experter avslöjar Justin Biebers behov av att hävda sig, och hur man kan se det i hans relation med Selena Gomez.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Justin och Selena

Justin Bieber är 17 år och just nu en av världens största artister. Han slog igenom på YouTube i ung ålder och har sedan dess byggt upp en enorm fanskara.

Biebers fans är kända för att vara extrema och har bland annat dödshotat hans flickvän Selena Gomez och krävt att hon ska lämna Justin ifred.

BRASILIEN. De unga popsensationerna Justin Bieber och Selena Gomez ser ut att vara världens lyckligaste par - men nu får du tänka om. Enligt en expertkroppsspråk kontrollerar Bieber sin flickvän.

Paret befinner sig just nu i Brasilien där de sågs gå hand i hand - med Justin en meter före sin mörka skönet. Detta indikerar, enligt Dr. Lilian GlassHollywood Life, osäkerhet från Justins sida.

– Anledningen til att Justin vanligtvis går framför Selena är för att han är osäker på deras förhållande och försöker hävda sin makt, menar hon.

"Passion mellan dem"

Men förhållandet får även en guldstjärna av experten.

– Det är bra att de går i samma steg, säger hon om att paret tar samma steg med samma fot samtidigt och fortsätter:

– Det visar attt de är lika. Det finns dessutom passion mellan dem, hon behöver bara ta ett steg upp och ta kontroll över deras förhållande.

Vin i glaset

Kroppsspråket är inte det enda som Justin och Selena uppmärksammades för gällande parets vistelse i Rio de Janeiro. Kanske är Bieber inte längre ett föredöme. Var det vin paret drack när de delade en romantisk middag, eller sköter sig 17-åriga Bieber fortfarande?

Kommentera
Kopiera länk
Dela