Onsdag 8 Dec
Stockholm

Stjärnskådisen anmäld av ännu en kvinna

Skådespelaren har tidigare blivit dömd för andra brott.
Skådespelaren har tidigare blivit dömd för andra brott. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix

Två kvinnor har anmält skådespelaren för misshandel och olaga hot.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Under gårdagen uppmärksammades fallet där en svensk, rikskänd stjärnskådespelare anmälts för att ha misshandlat och hotat en 19-årig ung kvinna.

Skådespelaren, som synts i så väl teverutan som på bioduken och teaterscenen, ska ha lockat ut den unga kvinnan till sin bostad, där misshandel och olaga hot har skett.

Och nu har ytterligare ett fall uppdagats, skriver Metro.

Den nya anmälan rör även den misshandel och hot - mot en vid brottstillfället 20-årig kvinna. Misshandeln ska ha ägt rum vid samma tidpunkt som för 19-åringen.

"Ska fråga hur de mår"

Carla Pantzar, advokat till de unga kvinnorna som beskrivs som "Stureplanstjejer" av Metro, har ännu inte varit i kontakt med sina klienter. Hon kommer dock att ta försöka nå dem så fort hon har tid.

– Jag kommer att sitta i rätten hela dagen men så fort som möjligt ska jag försöka få kontakt, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag kommer att fråga hur dom mår och hur de har upplevt saker och ting.

Den som håller i utredningen är förundersökningsledare Christian Jofurpolisen i Norrort. Han är desto mer förtegen om fallet.

– Jag kommenterar inte pågående utredningar då det råder förundersökningssekretess, säger Christian Jofur, till Nyheter24.

Vet vad det handlar om

Stjärnskådisen som misstänks ha misshandlat kvinnorna har ännu inte valt en advokat. Skådisen har tidigare använt sig av en välkänd advokat på en Stockholmsbaserad byrå.

Nyheter24 har försökt nå advokaten men vid det aktuella tillfället har han suttit i andra förhandlingar. Receptionisten på advokatfirman hävdar dock att de vet vilket fall det handlar om.

– Han har inte fått någon förfrågan ännu men kommer självklart ta sig an det här om han får frågan, säger denne till Nyheter24.

Skådespelaren har tidigare hamnat i klammeri med rättvisan och blivit dömd flera gånger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela