Söndag 28 Nov
Stockholm

Här är Rihannas värsta skandaler

Inför Rihannas Sverigebesök - här är skandalerna vi minns. Sexleksaker, smisk, erotiska sms och läckta nakenbilder. Se hela listan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Rihannas konserter

Rihanna har två konserter inbokade i Sverige. I kväll uppträder stjärnan i Malmö för att imorgon fylla Globen i Stockholm.

När Barbadosfödda Rihanna ställde upp för ett kommande nummer av modetidningen Vogue var hennes mörka hy plötsligt mjölkvit och hennes bruna hår hade förvandlats till blonda lockar. I en intervju i samma tidning förklarade hon att hon var trött på att vara en förebild, något som bilden skulle förstärka.

– Det är inte jag. Det är en roll jag spelar. Du vet, det är som ett konstverk, jag vill bara göra musik. Folk, speciellt vita, vill att jag ska vara en förebild på grund av det liv jag lever, sa stjärnan om omslaget.

Och en förebild anses hon kanske hon av många att inte vara. Det senaste året har 23-åringen gått från oskyldig "girl next door"-tjej till en "S&M"-tjej med mer attityd än de flesta i branchen.

Här är de gånger stjärnan dragit till sig lite extra uppmärksamhet:

10. Rihanna är ett stort fan av snuskiga sexleksaker. Så stort fan att en affär helt stängde för allmänheten, bara för att Rihanna skulle kunna fylla sina påsar i fred och botanisera bland erotiska ting så länge hon ville.

9. Det var inte mycket till kläder som Rihanna bar under en festival på Bahamas. Hon deltog ogenerat i den årliga paraden och skakade gärna sina kurvor inför fotograferna.

8. När Rihanna sprang runt halvnaken på ett fält under inspelningen av en musikvideo blev hon stoppad av en bonde. Han tyckte att hon gott kunde ta på sig lite kläder.

7. Rihannas video till låten S&M går inte att se på YouTube om man inte är 18. Den anses vara för grov och i flera länder är den till och med förbjuden.

6. Colin Farell och Rihanna träffades under inspelningen av en talkshow och efter att de bytt nummer var konversationen i full gång. Och den blev allt hetare och hetare. Så het att Colin ska ha blivit nästintill stum av Rihannas sexiga flirtande.

5. När RiRi använde könsord på Twitter rasade fansen. Hon är en förebild och hon borde inte använda ett sådant språk menade hennes anhängare.

4. Rihannas sexiga romans med en annan kvinna fick stor uppståndelse. Speciellt när kvinnan avslöjade att Rihanna endast var ute efter att tillfredställa henne och inte begärde något tillbaka.

3. När Rihanna släppte citatet: "Jag har inte fått en kukbild på länge. Jag tror att människor är lite rädda att de kan läcka eller så" till Huffington Post var det många som blev röda om kinderna.

2. När stjärnan berättade för Rolling Stone Magazine att hon älskar att få smisk och att bli bunden samt är ett fan av S&M i sängen var det många som blev chockade av artistens öppenhet.

1. Stjärnan var inte allt för försiktig med de nakenbilder hon tagit på sig själv. Snart låg de ute för vem som helst att beskåda. - Det var pinsamt, kommenterade stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela