Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Galna fanet hävdar att hon är mamma till Biebers barn

- 02/11/2011, 08:58 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

20-åriga Mariah Yeater hävdar att Justin Bieber, 17, gjort henne gravid. Nu berättar hon detaljerna om samlaget, som påstås ha ägt rum backstage.

HOLLYWOOD. Mariah Yeater, 20, hävdar att samlaget ska ha ägt rum efter en spelning i Los Angeles i oktober förra året.

– Det var uppenbart att vi båda var attraherade av varandra, så vi började kyssas, säger kvinnan enligt Radar Online.

För tre månader sedan födde den unga kvinnan sitt barn och stämmer nu Justin Bieber och kräver finansiellt stöd för den nyfödda.

Enligt kvinnan blev deras kyssar blev allt mer intensiva och de rörde sig mot ett badrum där Biebers "personlighet förändrades".

– Han började ta på mig och sa åtskilliga gånger att han ville "knulla skiten ur mig". Jag bad honom då sätta på en kondom, men han ville inte.

"Bieber var oskuld"

Anledningen till att Justin Bieber velat ha samlag utan kondom var enligt kvinnan för att han var oskuld.

– Han ville känna allting, säger Mariah Yeater.

Nu slår både Bieber och hans team tillbaka mot anklagelserna och hävdar att allt är ett påhitt och att det inte ligger någon som helst sanning i Yeaters påstående.

– Det är sorgligt att någon skulle fabricera och kränka på det här viset när det bevisligen är falska påståenden, säger teamet till US Weekly i ett uttalande.