Marie Serneholt på Kristallen-galan tidigare i år.
1 av 2
Marie Serneholt på Kristallen-galan tidigare i år. - Foto: All over press
2 av 2
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Maries identitet stulen

Marie Serneholts identitet har blivit stulen och en okänd person twittrar under den kända sångerskans namn. Men trots att Marie Serneholt upprepade gånger reagerat över det kapade kontot fortsätter förövaren att tweeta.


Middag med Reinfeldt

Tidigare i år var Marie Serneholt med på den uppmärksammade öppningen av kocken Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster i Harlem, New York. Där åt den forna A-Teens-sångerskan middag med statsminister Fredrik Reinfeldt och Sofi Fahrman. I sällskapet var även Per Gessle, Nina Persson och Henrik Lundqvist.

Läs mer om den omtalade middagen här.

I höst har Marie lett programmet "Helt Magiskt" tillsammans med Malin Olsson och ryktas nu vara aktuell för Melodifestivalen.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om hur kändisars identiteter har blivit kapade på sociala medier. Bland annat har någon skapat ett Facebook-konto i Eric Saades namn och Dramaten-skådespelaren Thorsten Flinck har blivit utsatt för samma sak på Twitter. Den senaste i raden att reagera över fejkade konton är artisten och programledaren Marie Serneholt.

Okeej. En gång för alla. JAG HAR INGET TWITTERKONTO!!! Kan inte alla som låtsas vara mig på twitter bara sluta upp med det och alla som följer dessa fake-konton sluta att följa dem, skriver Marie Serneholt på sin blogg och länkar till det här kontot.

"Sjukt obehagligt"

Det är inte första gången som sångerskan reagerar över sin stulna identitet. Redan i augusti bloggade hon om det fejkade kontot och skrev:

Måste bara säga till er att det finns någon därute som låtsas vara mig på twitter, sjukt obehagligt. JAG HAR INGEN TWITTER. Bara så ni vet. Upptäckte detta idag och det känns jäkligt olustigt att någon låtsas vara mig.

Men trots Maries reaktioner har den okända personen bakom kontot fortsatt att twittra i artistens namn.

Personen har bland annat skrivit om resor till New York och inspelningarna av teveprogrammet ”Helt Magiskt”, men framförallt är det retweets från det engelska kontot TheNotebook som handlar om kärlek och känslor.

When two people care about each other, they'll always look for a way to be together, twittrar personen bakom kontot.

Twittrar efter uppbrottet från Måns

De flesta tweets med kärleksfullt budskap är postade efter det uppmärksammade uppbrottet från Måns Zelmerlöw, och kan lätt tolkas som att Marie Serneholt hoppas på en återförening. Kaparen har även lagt upp bilder som är tagna från Marie Serneholts blogg. Bland tweetsen finns det inlägg som är direkt kopierade från bloggen och kontot beskrivs som ett officiellt konto.

Men nu har alltså Marie Serneholt tröttnat.

Varför kan inte folk leva sina egna liv istället för att låtsas vara någon annan! What's the point liksom?! skriver hon på sin blogg.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.