Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny kärlek, konstig utklädnad och graviditet

- 04/12/2011, 12:12 -

Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

För alla 90-talister är detta givetvis hysteriskt roligt. För alla andra generationer som även de är bekanta med Hanson, eller The Hanson Brothers som de faktiskt heter, är det också kul. 90-talsbröderna som fick hela världen att sjunga MMMbop 1998 lanserar nu, 13 år senare, en ölsort med nästan samma namn som deras hitsingel.

Lady Gaga är i regel duktig på att chockera. Vanligtvis brukar det dock vara i form av kletiga ägg hon kommer ut ur eller festliga scenkläder som sprutar eld och så där. Denna gång var det en viss intim chockerande detalj som stjärnan avslöjade. Gaga älskar stora kukar. Bara så att ni vet.

Veckans småsnack

Demi Moore uppges ha hittat en ny man vars axel har varit ett bra stöd för Demi som nyligen ansökte om skilsmässa från Ashton Kutcher. Själv åkte Kutcher hem till sina föräldrar i Iowa över Thanksgivning och givetvis svärmade flickorna som bin kring honom.

Komikern Patrice O'Neal gick bort i veckan. Senast såg världen honom i den uppmärksammade roasten med Charlie Sheen.

Tori Spelling, mest känd från Beverly Hills, stoppade sin bebis i en kalkon och serverade denne på ett fat. Varför? Svaret hittar du här.

I veckan blev det officiellt att det blir Kanye West och stjärnskottet Adele som leder den prestigefulla Grammy-galan.

Kardashian är gravid, ja inte Kim då utan syrran Kourtney - nä vi vet, då var det inte alls intressant. Frågan är bara: Kommer Kourtmey också sända sitt bröllop på teve som syrran Kim eller kanske rentav födseln. Allt annat i familjen Kardashians liv är ju i stort sett dokumenterat...

Justin Bieber har tillsammans med Mariah Carey försökt blåsa liv i julklassikern All I Want for Christmas Is You. Det hela faller så platt att det nästan är pinsamt. Bieber flaxar som en hip-hopare med armarna och Mariah ska vi inte tala om. Se videon här, på egen risk.

Disney-stjärnan Miley Cyrus har återigen försatt sig själv i klistret. Förra året ertappades hon med att röka en bång, och nu, nästan exakt ett år senare, pratar hon klantigt om det hela.

I ett nytt nummer av Cosmopolitan berättar Scarlett Johansson varför det tog slut mellan henne och hunken Ryan Reynolds. Stjärnan lägger skulden på arbetet - de fick helt enkelt inte ihop schemat.

Veckans bonus

Lindsay Lohan är en festglad prick. Ibland blir det dock lite för mycket. Spana in bildspelet på Lindsays vildaste festkvällar här.