Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läckta Playboy-bilder, skilsmässa och flygfiasko

- 11/12/2011, 10:25 -

Montage

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Lindsay Lohans Playboy-omslag läckte i veckan ut på internet. Det trots att bilderna inte skulle visas upp för första gången i Ellen DeGeneres show. Du kan se omslaget på, om än väldigt redigerad, men snygg Lindsay här.

Alec Baldwin är ett sådant stort fan av ordspel i mobilen, likt Wordfeud, att han tycker att det är värt att bli avslängd från ett flygplan. Bara han får fortsätta spela. För det var precis vad som hände. Det hela var givetvis mycket roligt och ännu roligare blev det när företaget, Words With Firends, som Alec spelade, släppte en bild där de skrev "let alec play" i ordflätan.

I veckan har det spekulerats i ett eventuellt giftermål mellan Justin Bieber och Selena Gomez. Det efter att paret åkte på en romantisk semester tillsammans och en diamantring, size sten, setts på Selenas finger. Nu slår dock parets representanter bort ryktet och menar att det är falskt.

Veckans småsnack

Angelina Jolie har tydligen inga vänner, allt hon gör är att hänga med Brad Pitt och tydligen är han den enda hon pratar med. Det enligt en ny intervju med henne i Marie Claire. Plötsligt blev världens mest mystiska stjärna bara tråkig.

Kim Kardashian fortsätter håva in pengar, som om hon behövde mer. Skulle du ha vägarna förbi Las Vegas runt årskiftet så hör upp, betalar du 128 000 kronor kan du få sitta bredvid reality-stjärnan på nyår. Värt pengarna... eller inte.

Jessica Simpsons syrra, Ashlee Simspon, är nu skild. Ansökan om skilsmässan från Pete Went's gick i veckan igenom.

Adriana Lima avslöjar sina skönhetstips i en ny video. För den som vill ha likadan kropp som mamman och supermodellen det vill säga.

Kanye West är allt annat än ödmjuk när det kommer till stjärnan själv. På sin begravning vill han ha världens ledare. Eh ja, lycka till.

Veckans bonus

här firar Victorias Secret-änglarna jul.