Daniel Paris Afshinnejad.
1 av 8
Daniel Paris Afshinnejad. - Foto: Pascal Engman
Idolen Roshana Hoss.
2 av 8
Idolen Roshana Hoss. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Nemo Hedén.
3 av 8
Nemo Hedén. - Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX
Gry Forssell.
4 av 8
Gry Forssell. - Foto: Maja Suslin/SCANPIX
Andreas Weise
5 av 8
Andreas Weise - Foto: Anders Wiklund/SCANPIX
Foki.
6 av 8
Foki. - Foto: EEROBILD/All Over Press
Robin Stjernberg.
7 av 8
Robin Stjernberg. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Läs mer om hur stjärnor som Andreas Weise och Gry Forssell ska fira jul.
8 av 8
Läs mer om hur stjärnor som Andreas Weise och Gry Forssell ska fira jul. - Foto: Maja Suslin/Scanpix

Så firar kändisarna jul

Vem önskar sig en flickvän i julklapp och vem ska fira jul på en paradisö? Här är kändisarnas jul 2011.


Med familjen på hemmaplan eller på solsemester och paraplydrinkar? Så här firar kändisarna jul i år.

Andreas Weise, artist: Jag ska fira med min mor, morfar och mormor i Stockholm, ja hela släkten nästan, för första gången på länge. Sedan tar vi släden upp till nordpolen, nej jag skämtar bara. Vad jag önskar mig? En tjej, nej jag önskar mig en flygel. Nej jag ska önska mig något nytt i år, en Gibson aukustisk gitarr. Jag byter bana, för jag får aldrig det jag vill ha. Jag har önskat mig en flygel i flera år, haha.

Foki, bloggare: Jag kommer att fira jul hemma i Thailand tillsammans med min pojkvän, hans bror och några vänner. Vi ska förmodligen fira julhelgen/julveckan på en sandstrand på paradisön Koh Tao. Det blir sol, bad och massor av god mat.

Gry Forssell, programledare: Jag kommer att fira julen hemma med familjen och jag önskar mig snälla, friska barn, fred på jorden och en miljard.

Nemo Hedén, teveprofil: Jag kommer att fira jul med familjen, god mat och massvis med hårda klappar! Vad jag önskar mig? Solkräm inför mina fyra månader i Thailand! (Januari till april).

Roshana Hoss, artist och "Idol"-deltagare: Jag firar med min stora familg och, vilket är nytt för i år, min soulmate och bästa vän Catja och hennes familj. I julklapp önskar jag mig pengar som jag kan lägga på scenkläder och annat som jag behöver inom musiken just nu.

Daniel Paris, teveprofil och kokboksförfattare: Jag kommer att fira julafton hemma med min familj som av någon outgrundlig anledning tar julen superseriöst! Det blir julbord och Kalle Anka och alla är barnsligt taggade, till och med mina vuxna syskon älskar det och det är alltid väldigt mysigt! Jag önskar mig inget särskilt i år, jag har redan allt jag behöver. Jag och familjen kommer att skänka pengar till ett välgörande ändamål istället för att köpa massa julklappar till varandra.

Robin Stjernberg, "Idol"-tvåa: Jag flyger ner sent efter Bingolottos uppesittarkväll (fredag kväll) och firar hemma i Skåne med familjen. Där stannar jag i några dagar och sedan fortsätter signeringsturnén med de andra idolerna.

Hugo Rosas, bloggare och teveprofil: Jag ska först fira jul med min familj. Vi brukar ha det roligt på julafton, jag och farsan brukar dricka några glas whiskey och snacka skit. Grilla kött på julafton är tradition i min familj också. Efter det så kommer jag nog att dra in till stan och träffa upp mina vänner och köra en liten utgång sådär. Min önskelista var ganska kort  iår. Det var roligare att få julklappar när jag var mindre. I år så har jag önskat mig ett par bungypump-stavar, en parfym och lite kläder.

/
/
Jul
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?