"Vi kommer att förbli vänner", säger Brand.
"Vi kommer att förbli vänner", säger Brand. - Foto: All Over Press

Katy Perry och Russel Brand skiljer sig

Efter 14 månaders äktenskap har det stormiga kärleksparet Katy Perry, 27, och Russel Brand, 36, bestämt sig för att skiljas.– Jag kommer alltid att avguda henne, säger Russel brand i ett uttalande.


Det har länge florerat flera rykten om att stjärnparet är på väg att skilja sig. De firade jul 1000 mil ifrån varandra och Russel Brand fotograferades nyligen utan sin bröllopsring.
Nu bekräftar komikern och skådespelaren att han och Katy Perry gått skilda vägar.

– Tyvärr så har jag och Katy bestämt oss för att avsluta vårt äktenskap. Jag kommer alltid att avguda henne och jag vet att vi kommer att förbli vänner, säger han enligt TMZ.COM.

Vänner till paret har berättat om ett storbråk dagarna innan jul som ska ha varit droppen som fick bägaren att rinna över. Enligt uppgifter är det Brand som lämnat in en skilsmässoansökan till en domstol i Los Angeles.

Perry och Brand gifte sig den 23 oktober 2010 men har tvingats vara ifrån varandra längre perioder på grund av bland annat turnéer. Något som ska ha tärt på förhållandet.

/
/
/
/
/
USA
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

1 timme sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

2 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

2 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

idag 09:12
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

idag 08:46
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.