Det har varit ett stormigt äktenskap mellan Russel ochj Katy från början.
Det har varit ett stormigt äktenskap mellan Russel ochj Katy från början. - Foto: Dominic Lipinski/SCANPIX

Katy Perry slänger ut Russel Brand

Katy Perry har sparkat ut Russel Brand från 47-miljonersvillan.


Katy Perry slänger nu ut Russel Brand från kändisparets 47-miljonersvilla. Efter skilsmässan är det bestämt att Katy är den som ska bo kvar i villan. Men hon kommer inte undan så lätt. Om hon ska bo kvar i huset måste hon kompensera Russel med en stor summa pengar, enligt TMZ.

- Tyvärr så har jag och Katy bestämt oss för att avsluta vårt äktenskap. Jag kommer alltid att avguda henne och jag vet att vi kommer att förbli vänner, sa Russel Brand när skilsmässan blev offentlig.

Det spekuleras i att det var Katy som drev på skilsmässan. Hon ville hellre satsa på sin karriär än på en familj.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

Fugees återförenades på konsert

Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

1 timme sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

2 timmar sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.