Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: All Over Press/Montage

Bröstchock & lyxrekord

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Ingen kan ha missat att Beyoncé födde sin lilla Blue Ivy Carter för exakt en vecka sedan. Ryktet säger att paret hintade om att den nyfödda skulle komma först i februari för att undvika uppståndelse. Men den undanmanövern gick inte världen på. På söndagen tittade den lilla krabaten fram och det var en minst sagt lyxig syn dottern fick komma till världen till. Ingen vanlig tråkig sjukhussal här inte. Lyx ska det vara - när man har obegränsat med pengar.

Heta AnnaLynne McCord, känd från nya Beverly Hills 90201, gjorde minst sagt en tabbe när hon råkade twittra ut en nakenbild på sig själv till ett fan. En bröstvårta för mycket i den tweeten helt enkelt.

Elin Nordegren må ha blivit chockad när det visade sig att hennes ex-man Tiger Woods hade varit otrogen med både den ena och den andra porrstjärnan. Men sedan kom hon på fötter igen och inget ont som inte har något gott med sig. I och med skilsmässan fick Elin en herrans massa miljoner som givetvis lämpas bäst att spendera. Kanske var det därför hon köpte ett hus för 72 miljoner, för att sedan riva det och för den delen - bygga upp det igen.
 

Veckans förlovning

Veckans förlovning är möjligtvis en igen-förlovning. Ashton Kutcher, ungefär lika känd för sin otrohet som sina skådespelarinsatser, har satt på sig vigselringen igen. Några rapporter om att han och Demi Moore skulle vara tillsammans igen kom dock inte på köpet.
 

Veckans småsnack

Som tidigare nämnt så är det inte bara Beyoncé som skämmer bort sin lilla ögonsten med en lyxig sal för de första dagarna i livet. Även pappa Jay-Z är så stolt att lilla Blue Ivy att han har skrivit en låt till och om henne. På den gör bebisen även sin musikaliska debut. Lyssna i slutet så får du höra.

Multitasking verkar vara A och O i kändisvärlden. 90-talsgruppen The Hanson Brothers lanserar öl, kändisar släpper parfymer till höger och vänster, och Snoop Dogg lanserar nu egna cigarrer.

I flera år har "nära vänner" och "nära källor" berättat för amerikansk press hur instängd Katie Holmes är av sin pojkvän Tom Cruise. Hur hårt hon är kontrollerad av Tom. Men nu blommar Katie på egen hand och på hennes senaste bilder är hon hetare än någonsin.

I veckan var det dags för Peoples Choice Awards och är du nyfiken på vem som vann så hittar du hela listan på vinnare här. Katy Perry, som precis gjort slut med Russel Brand, vann flera priser. Trots att hon inte var där för att ta emot dem. Hjärtesorg drabbar även kändisarna uppenbarligen.

Nicole Scherzinger och gruppen No Doubt drabbades i veckan av en hackerattack. Det gäller att förstå framgångsrika personers inverkan och inflytelse på sina fans.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!