Fredag 23 Apr
Stockholm

Avslöjad: Röda mattans sjukaste accessoar

Tåskorna kikade fram under stjärnans klänning.
1 av 4
Tåskorna kikade fram under stjärnans klänning. Foto: All Over Press
Vem är stjärnan som gjorde årtiondets stilmiss?
2 av 4
Vem är stjärnan som gjorde årtiondets stilmiss?. Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles/All Over Press
Vad säger du? Blir trenden tåskor på nästa cocktailparty?
3 av 4
Vad säger du? Blir trenden tåskor på nästa cocktailparty?. Foto: All Over Press
Det var Shailene Woodley. Woodley har bland annat spelat mot Geroge Clooney, som var nominerad och vann en Golden Globe.
4 av 4
Det var Shailene Woodley. Woodley har bland annat spelat mot Geroge Clooney, som var nominerad och vann en Golden Globe. Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Galaklänning, perfekt smink - och hobbitfötter. Här är ungdomsstjärnan som missade att dresscoden var gala.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Shailene Woodley

Woodley är 20 år och har nominerats för en Golden Globe. Förra året spelade hon mot Geroge Clooney i filmen The Descendants. Hon har även spelat i Not Antoher Teen Movie, My Name Is Earl och CSI: NY.

HOLLYWOOD. Enligt Us Weekly ska Angelina Jolie ha sagt att hennes skor skulle döda henne under den stora Golden Globe-galakvällen i söndags natt. Det problemet hade knappast skådespelaren Shailene Woodley som dök upp i en minst sagt märklig, men bekväm, accessoar.

Här var det inga skyhöga klackar som fick matcha den fotlånga och exklusiva svarta galaklänningen. Inte heller några nätta små sandaler - snarare klumpiga tåskor som såg ut som fötterna på något väsen i "Sagan om ringen".

Skorna används främst av löpare, men vad Woodley verkar ha missat är att röda mattan inte alls var någon sprinterbana. Pinsamt eller vågat?

Kommentera
Kopiera länk
Dela