har du hängt med i veckan? Här får du en resumé.
har du hängt med i veckan? Här får du en resumé. - Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles/Jonathan Short/Montage

Har du koll på veckans största snackisar?

Nyheter24 listar vad världen har brytt sig om på Twitter under veckan som har gått.


Du som är insatt i Twitter-världen är bekant med det faktum att om tillräckligt många användare skriver om samma sak kommer detta ämne att toppa trendlistorna. Nyheter24 listar här vad som trendat inom nöjesvärlden i USA och Storbritannien. Den här veckan svänger intresset från sexiga låtar till hyllningar av idoler.

Behöll sina ung fans - trots penistårta

I början av veckan släppte ungdomsidolen Miley Cyrus sin nya video, som genast blev ett hett ämne. Man uppmanades att titta på klippet och den före detta Disneystjärnan hyllades av sina unga fans. Lite anade de då att 19-åringen, bara några dagar senare, skulle stå i centrum för de bilder som läckte ut och chockerade många. Men penistårtor och tidigare drogskandaler verkar inte rubba 19-åringens fans. Det står stadigt klart, något som inte minst syns på stjärnans twitterkonto.

Låtar man vill ligga till

#MySexPlaylist blev oerhört populärt och det strömmade in låtförslag som man bäst kunde ligga till. Även stjärnskottet Bruno Mars avslöjade sina bästa sexlåtar. Eye Of The Tiger - Survivor. Macho Man - Village People och My Heart Will Go On - Celiné Dion var stjärnans bästa förslag.

Christina Aguilera fick ny stjärnstatus

Efter en hel del kängor som delats ut till Christina Aguilera, inte minst för hennes plötsliga viktuppgång, får hon nu äntligen vind i ryggen. "Christina Aguilera är en legend" trendade stort i mitten av veckan. Man höjde sin idol till skyarna och talade vitt och brett om hennes framgångar. Om någon råkade ifrågasätta det hela åkte denne snart på en ordentlig utskällning av ett par hundra tusen arga fans. Aguilera har, trots allt, sålt över hundra miljoner album, haft flera singlar som etta på topplistorna och sångerskan har dessutom tilldelats sin egen stjärna på Walk of Fame.

Girls Aloud återuppstod

Ja, i varje fall om fansen på twitter fick bestämma. "Bring back Girls Aloud" växte sig allt större och på torsdagen letade sig den forna tjejgruppen upp på topplistan. För dig som glömt bort den brittiska trion, med sexiga Cheryl Cole, kanske det här friskar upp ditt minne.

Det var de kvinnliga artisternas vecka på mikrobloggen. För utöver ovan nämna kända namn anslöt sig på fredagen även countryprinsessan Taylor Swift till trenderna. Det fanns tydligen en herrans massa anledningar till att älska John Mayers ex.

/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.