Håll dig uppdterad med Hollywoodresumén
Håll dig uppdterad med Hollywoodresumén - Foto: Montage

Läckta nakenbilder och svindlande miljonarv

Det är söndag och Nyheter24: Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

"Mad Men"-stjärnan Christina Hendricks bröst har länge varit på tapeten. Men i veckan fick världen se mer än en urringning. Efter att en hackare tagit sig in i stjärnans mobil läckte flera privata bilder ut. En på stjärnan, till synes osminkad hemma, men även en bild på två bröst - i en slående lik storlek som stjärnans egna. Själv nekar hon till att brösten tillhör henne - även om hon erkänner att mobilen blivit hackad. Vad tror du? Avgör själv här.

Men Hendricks är långt ifrån ensam om att få privata bilder spridda. Kanye West visade upp sig - en aning för mycket. Samma gäller Disney-stjärnan Vanessa Hudgens och Christina Aguilera.

Whitney Houstons ex-make blev snuvad på miljonerna när hennes testamente avslöjades i veckan. Vem som fick ärva förmögenheten? Dottern Bobbi Kristina så klart. Men dottern får inte pengarna i handen att spendera. Nu måste hon vänta till att hon fyller 21. Först då får hon ta del av pengarna som sedan kommer att delas ut var femte år.

Hur hade du reagerat om du sett en 3-åring på stan i läppstift? Är det okej eller för tidigt? Uppenbarligen tyckte supermamman Angelina Jolie att hennes ögonsten Vivienne helt klart skulle få testa på lite läppstift. Tråkigt nog är ungen så söt naturligt att det hela egentligen bara blev en flopp.

Veckans småsnack

Stjärnornas vårhobby verkar vara att köpa nytt hus. I veckan spenderade både Justin Bieber och Elton John oerhörda summor på sina nya drömhus. 18-åriga Bieber la närmare 72 miljoner kronor på en kåk som till stor del består av glas. Märkligt nog gör även Elton Johns hus det också.

Och såklart. Rihanna fortsätter twittra vågade bilder på sig själv.

I en ny bok hävdar man att John Lennon var bulimiker. Han ska ha älskat att äta men tyvärr hatat känslan av att vara mätt. Och då blir det ju krångligt.

Kim Kardashian drog på sig skor värda 40 000 kronor under Paris modevecka. Hiss eller diss?

Veckans bonus

Spana in Hollywood-paren som träffats på jobbet här. Det är inte bara klyshan Brad Pitt och Angelina Jolie - jag lovar.

/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.