Onsdag 25 Maj
Stockholm

Gripen kändis, incestskandal och sexgalen stjärna

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Rihanna fortsätter att bära genomskinligt mode. Den här gången var det så transparant att hon lika gärna kunnat gå utan.

Demi Moore och Ashtons Kutchers numera krossade äktenskap är en sorglig historia. Ännu mer tragisk blir den när världen vet att Demi saknar sitt otrogna ex. Varför? Han drog med sig en random tjej till ett hotell där han och Demi uppges ha firat sin bröllopsdag. Men som vi alla vet är det inte så enkelt att bara släppa någon. Så demi kämpar på - trots att hon fortfarande, enligt uppgifter, är besatt av Kutcher.

Det stora frågetecknet: Är Whitney Houstons två barn tillsammans? Japp. De verkar till och med vara förlovade. Men sanningen är den att Bobbi Kristinas pojkvän inte är hennes bror - men de har vuxit upp med varandra och Whitney tog hand om honom som sin egen son. Så lite märkligt är det allt. Det tycker mormor Cissy också, incest är det närmare bestämt, menar hon.

Veckans småsnack

George Clooney greps på fredagen av polis under en demonstration. "The descendants"-stjärnan har sedan en lång tid tillbaka varit engagerad i Sudans befolkning och det våld som regering utsätter folket för. Clooney ska ha passerat en avspärrning som polisen satt upp och därför blivit gripen.

Jessica Simpson är för tillfället höggravid. Men det är inget som stoppar henne från att ha ovanligt mycket sex med sin fästman Eric just nu. "Jag går inte att stoppa i sängen", avslöjade stjärnan i veckan.

Vill mannen som påstår att han blivit påkörd av Lindsay Lohan bara tjäna pengar eller blev han faktiskt skadad? Det lär en förmodad rättegång reda ut framöver. Och som vi alla vet brukar Lohan ha väldigt mycket tur just i sådana sammanhang.

Jude Law har skaffat ny tjej. Men att gå från stekheta Sienna Miller till den här torrbollen? Även om Jude tappat en hel del de senaste åren var det väl lite väl trist...

Vanligtvis dokumenteras stjärnornas graviditet från första uttalandet till de svindyra bebisbilderna. Därför var det många som undrade hur skönheten Charlize Theron plötsligt kunnat bli mamma, på vad som såg ut att vara över en natt. Men Charlize hemlighet var att hon i veckan adopterade en pojke.

Veckans bonus

Spana in stjärnorna som kastat kläderna och vikt ut sig nakna när de väntat barn.

Gillar du Kim Kardashian? Då ska du inte läsa vad de här kändisarna har att säga om henne, för det är riktigt elakt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela