Jennifer Aniston dumpad igen

Aniston: Jag har inte hittat den perfekta mannen.


Hon hann knappt komma hem från sin Europatour innan badboyn och rockaren John Mayer avlossade repliken "vi måste prata...".

Nyheten kommer bara veckor efter att han och Jennifer Aniston för första gången visade sig tillsammans på en gala. Att de valde att visa sig tillsammans på just Oscarsgalan gav nog det motsatta intrycket för de flesta. På senaste tiden har det dessutom skvallrats en del om att Mayer skulle fria till den forna Vännerstjärnan, och att han setts leta efter en bröllopsring.

Kanske kan det ha varit på grund av att Jennifer nyligen hintade om att hennes förhållande skulle bli kortvarigt.

– Vem har sagt att relationer ska vara för evigt? Då sätter man ribban för högt. Jag tycker att varje relation har sin egen tid, sa Jennifer som också tillade att hon inte hittat den perfekta mannen och inte heller trodde att någon sådan existerade, skriver Contact Music.

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.