Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Triangeldramat på Oscarsgalan

Nöje | 28/02/2009 22:22

Hånskratt och fulspel mellan Brangelina och Aniston.

Filmstjärnedramat mellan Brad Pitt, Angelina Jolie och Jennifer Aniston går vidare.

Under Oscarsgalan härom kvällen visade stjärnorna upp sig från sin rätta - och fula - sida.

Så länge de var medvetna om att kamerorna var på dem så höll de skenet uppe och log och var glada. Men vid två tillfällen kom de sanna känslorna fram.

Först, när Michael Dogulas delade ut priset för bästa manliga huvudroll till Sean Penn, som satt rakt bakom Jennifer Aniston. Då kunde inte skådespelerskan från Milk hålla inne med sitt hånfnissande över att exmaken Brad Pitt snuvats på priset.

Men det verkar inte som att Pitt själv heller kunde uppföra sig som en gentleman.

När galagästerna reste sig i en stående ovation för Kate Winslet som vann priset för bästa kvinnliga huvudroll, reste sig Angelina Jolie snabbt, trots att hon förlorat priset själv. Men Brad Pitt valde att sitta kvar på sin breda rumpa.

Det var först när Jolie böjde sig ner och viskade i sin mans öra som han tveksamt reste sig upp.

Tidigare i veckan rapporterades Aniston vara så lycklig med sin nya kärlek John Mayer att hon är helt redo att stå ögo-mot-öga med sin exmake och hans kvinna. Och om man utgår ifrån hennes reaktion på Pitts Oscarsnederlag så är det nog Jennifer Aniston som skrattar sist, uppger Fox News.

Skrivet av: