Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jolies seger över Aniston

- 02/07/2009, 13:50 -

Toppstriden mellan Jennifer Aniston och Angelina Jolie fortsätter.

Årets mest efterlängtade lista är här. Den som till och med de största av kändisar gluttar i. För vem vill inte veta vem som tjänar mest och möjligtvis mer än en själv? Forbes lista över de mest välbetalda skådespelerskorna är den som banar väg för en hel del respekt, framgång och ännu mera kosing. Och årets upplaga verkar ha blivit en riktig divafajt mellan Angelina Jolie och Jennifer Aniston.

Vi vet ju alla att det var Jolie som drog det längsta strået för några år sedan när hon i en handvändning blev ihop med en världens mest eftertraktade hunkar och tillika Anistons sambo - Brad Pitt. Sedan dess har båda sidor både bråkat och viftat bort konflikterna men någon vidare vänskap har inte växt fram.

På karriärfronten skilde det ynka två miljoner dollar mellan de båda skådespelerskorna. Jolie lyckades alltså med nöd och näppe behålla sin topplacering medan Aniston hamnade på en andraplats. Men det verkar onekligen som ett tronbyte är på väg när Angelina Jolies sexappeal och självklara roll som femme fatale, utmanas av den snarlika Megan Fox. Har Jennifer Aniston en kuppchans? Frågan får sitt svar nästa år.

Se vilka andra heta skådespelerskor som kasserar in gröna godingar och vilka som rasat. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av: