Lördag 25 Sep
Stockholm

Lack kändis & älskarinnor i avslöjande porrfilm

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Glöm debatten om offentlig amning signerad Katrin Zytomierska. I Hollywood är det Alicia Silverstone som står för veckans mest uppmärksammade videoblogg, där hon "fågelmatar" sin 10 månader gamla son. Skådespelaren tuggar först maten i sin egen mun för att sedan spotta ut den i sonens. Två dagar efter att videon fått ordentligt spinn och folk världen över fått hålla för ögonen för att inte kräkas sågs hon amma sonen - i farten på gatan. Nya trender? Det låter i alla fall bättre än den som går ut på att man ska äta upp sin moderkaka efter födseln.

Än har inte 17-åriga Jonathan Antoine tagit sig till Hollywood - men snart kanske han är där. I veckan spreds klippet som gjort att han fått titeln "den nya Susan Boyle". Det är en häftig känsla man får när han stegar in på scenen i underhållningsprogrammet "Britain's got talent", där domarna först bara skrattar åt honom, och så öppnar han munnen och hänför hela salen - inklusive juryn.

Veckans småsnack

Kändisar som röker marijuana? Inte helt ovanligt. Stjärnor som gör det på klubbar? Ungefär lika vanligt som att ta en drink i baren. Senast i raden är Drake - men det är betyligt fler.

Kim Kardashian fick i början av veckan en burk bakpulver kastad över sig på röda mattan under ett event. Hennes mörka hår och svarta kavaj blev fullständigt nermjölade och Kim tog genast i med hårdhandskarna mot den kvinna som stod bakom attacken. Nu kan hon vänta sig ett besök i rätten.

Rihanna lackar när en journalist frågar om hon fått ihop det med Ashton Kutcher. Det hela fångas på film och ja, det blir lite kvävd stämning så att säga.

Tiger Woods älskarinnor ska göra en porrfilm där allt om Tigers färdigheter i sängen avslöjas. Frågan är vem som egentligen vill veta...

Är du i behov av en bostad? David och Victoria Beckham byter England mot Hollywood. Nu säljer de den gigantiska herrgården i England för ungefär 200 miljoner kronor. Dags att slå till helt enkelt.

Bombnedslaget Megan Fox uppges vänta barn - men många har ifrågasatt hur graviditeten kommer gå med anledning av hur smal stjärnan är.

Veckans fråga

De unga killarna i pojkbandet One Direction, som just nu tar över världens musikscener, har fått sexförbud. Det är skivbolaget som vill att killarna ska behålla sin oskyldiga image, inte helt olikt vad man ville med Britney Spears tidigt i karriären. Inte heller får de skaffa flickvän under turnén. En del av att vara en artist under ett stort skivbolag eller ett orimligt krav?

Veckans bonus

Christiano Ronaldos superheta ryska flickvän Irina Sheyk är i farten framför kameran igen. Denna gång modellar hon för ett spanskt skomärke. Men det är knappast skorna man tittar på i den lättklädda kampanjen.

Få har missat filmen "Titanic" som skildrar den hemska olycka som inträffade för snart 100 år sedan. Nu går filmen upp på bio ännu en gång, men denna gång kan du se den tårdrypande filmen i 3D. Spana in hur skådisarna förändrats sedan filmen för första gången gick upp på vita duken här.

Candice Swanepoel gick i veckan ut och berättade om hur hon blev mobbad för sitt utseende som liten, något som är svårt att förstå då hon idag är en av världens hetaste modeller och gör jobb för bland annat Victoria's Secret. En mäktig revansch.

Är du ett fan av 90-talets "American Pie"? Nu kan du spana in ett klipp från den nya filmen, en reunion med alla gamla skådisar, som snart går upp på bio.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Hollywoodresumén