Måndag 20 Sep
Stockholm

"Jag vill spy när jag hör Titanic-låten"

Kate spelade karaktären Rose i den 15 år gamla filmen.
1 av 5
Kate spelade karaktären Rose i den 15 år gamla filmen. Foto: Chris Pizzello/AP/SCANPIX
Kate Winslet är inget fan av Celine Dion.
2 av 5
Kate Winslet är inget fan av Celine Dion. Foto: All over press
Kate Winslet är minst lika vacker som hon var när hon spelade överklassflickan Rose. En roll som hon mottog en Oscarsnominering för. Hon har sedan succén fortsatt att medverka i stora filmer, som "The Holiday" och "The Reader".
3 av 5
Kate Winslet är minst lika vacker som hon var när hon spelade överklassflickan Rose. En roll som hon mottog en Oscarsnominering för. Hon har sedan succén fortsatt att medverka i stora filmer, som "The Holiday" och "The Reader". Foto: MONTAGE/ SCANPIX/ All Over Press
Leonardo DiCaprio - mannen som satte alla unga flickors hjärtan i brand. Så som han smidigt charmade till sig Kate i "Titanic" charmar han även alla som tittar. Idag är han 38 år och varit med i minst lika stora filmer som då, med bland annat "Inception",
4 av 5
Leonardo DiCaprio - mannen som satte alla unga flickors hjärtan i brand. Så som han smidigt charmade till sig Kate i "Titanic" charmar han även alla som tittar. Idag är han 38 år och varit med i minst lika stora filmer som då, med bland annat "Inception",. Foto: MONTAGE/ SCANPIX/ All Over Press
Succéfilmen "Titanic" visas på bio igen, 15 år senare. Men hur ser stjärnorna från filmen ut idag?
5 av 5
Succéfilmen "Titanic" visas på bio igen, 15 år senare. Men hur ser stjärnorna från filmen ut idag?. Foto: All Over Press

Titanics huvudrollsinnehavare Kate Winslet avslöjar nu att hon är fullkomligt urless på att tvingas höra filmens ledmotiv "My heart will go on" dag ut och dag in.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När succérullen "Titanic" återigen går upp på biodukarna, nu i 3D, är Kate Winslet allt annat än sentimental.

Trots sin huvudroll som Rose i den nu 15 år gamla filmen har hon mer än ledsnat på filmens ledmotiv "My heart will go on" med Celine Dion.

– Det känns som att jag vill kräkas när jag hör den. Jag önskar att jag kunde säga "Åh, lyssna allihop! Det är Celice Dion-låten!". Men det kan jag inte. Jag bara sitter där med stelt ansiktuttryck och rullar med ögonen, berättar Winslet i en intervju med MTV.

Låten är en av tidernas mest sålda singlar, och har sålts i mer än 15 miljoner upplagor världen över. Men det hjälper inte Kate Winslet.

Den 36-åriga skådespelaren är rent av urless på att höra folk spela låten som en hyllning till henne och filmen.

– Varje gång jag går in till en bar i ett hotell där det är en livepianist, eller till en restaurang där de förändrar musiken utifrån vem som kommer in genom dörren, så är det lockande för människor att "överraska mig" med den sången.

Vad känner du? Har du också tröttnat på den tårdrypande balladen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela