Måndag 27 Sep
Stockholm

Galen stjärna, förlovning och vikthån

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Efter sju år tillsammans har nu Brangelina förlovat sig - trots Angelina Jolie tidigare uttalanden.

Whitney Houstons liv kunde eventuellt gått att rädda. Om bara nödsamtalet hade hamnat rätt.

Mel Gibson är en mycket märklig man. Gång på gång fortsätter han att fälla klantiga kommentarer och göra kontroversiella uttalanden. Den här gången var det dags att förneka förintelsen och hylla mordet på John Lennon. Något som kommit fram i ett nytt brev.

Först hånades 19-åriga skådespelerskan och sångerskan Miley Cyrus för sin naturligt kurviga kropp. Nu kritiseras hon för att vara för smal. Men i själva verket verkar hon bara blivit mer hälsosam och joggat en gång extra - men visst syns en markant skillnad.

Och vikthetsen fortsätter.

Christina Aguilera och Kelly Osbourne är ännu en gång i bråk. De fortsätter att kalla varandra tjocka hit och dit i intervjuer och gud vet vad. Det hela är mycket tröttsamt och trist. Kan jag tycka.

Veckans småsnack

Inför den kommande filmen "Les Miserables" har Anne Hathaway bytt till en hårdare stil. Men ännu verkar hon inte allt för bekväm i sin nya, närmast rakade frilla.

Att Rihanna vill ha den nya påstådda kärleken Ashton Kutcher för sig själv är inte svårt att förstå. Kanske var det därför hon gick bananas när hon hittade bilder på exet Demi Moore i Kutchers mobil...

Beyoncé som annars är en väldigt privat stjärna har öppnat upp sitt liv för sina fans. Och det med en grym Tumblr-sida där hon laddat upp privata bilder från bland annat semester och feta festnätter.

Veckans förvandling

Skandalbloggaren (och faktiskt även världens största bloggare) Perez Hilton har genomgått en helt galen förändring. Från potatissäck till rippat sexpack.

Veckans bonus

Playboy har prytts av några av världens vackraste och sexigaste kvinnor. Bland annat svenska Victoria Silvstedt. När kungen av tidningen, Hugh Hefner, i veckan fyllde år passade vi på att lista de 20 hetaste omslagen av tidningen - genom tiderna. Bläddra igenom galleriet här!

Supermodellen Alessandra Ambrosio fyllde år i veckan - spana in de hetaste bilderna med henne här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Hollywoodresumén