Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelina Jolie och Brad Pitt förlovade

- 13/04/2012, 23:24 -
Jolie har tidigare varit gift.
1 av 4

Jolie har tidigare varit gift.

All over press

Bland annat med Billy Bob Thornton.
2 av 4

Bland annat med Billy Bob Thornton.

All over press

Ett lyckligt par.
3 av 4

Ett lyckligt par.

All over press

Paret har tagit nästa steg i förhållandet.
4 av 4

Paret har tagit nästa steg i förhållandet.

STELLA PICTURES

Efter sju år tillsammans har nu paret förlovat sig - trots Angelinas tidigare uttalanden.

HOLLYWOOD Brad Pitt, 48, och skönheten Angelina Jolie, 36, har, efter sju år tillsammans, förlovat sig. Det bekräftar nu en representant till Pitt, uppger TMZ.

Paret har barnen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox och Vivienne tillsammans och träffades under inspelningen av "Mr. & Mrs Smith" 2005.

I slutet av 2011 berättade Angelina Jolie att äktenskap inte är något för henne. Under intervjun frågar ABC News värden Christiane Amanpour stjärnan om ett bröllop någonsin kommer bli aktuellt mellan henne och sambon Brad Pitt.Angelina medger att hennes barn har frågat samma sak, men att vi inte kommer få se paret byta ringar.

– Jag frågade barnen om det var för att de ville ha en stor tårta. Ja, de har frågat, för folk gifter sig i filmer. Shrek och Fiona är gifta du vet. Vi har förklarat för dem att vårt åtagande, när vi bestämde oss för att starta en familj, är det största åtagandet du någonsin kan göra. När du har sex barn - då är man tillsammans.

Det verkar vara nya tider nu.

Tidigare har Angelina även sagt att hon inte kommer att gifta sig förrän homosexuella får rätten att göra det i hela USA.