Lördag 20 Aug
Stockholm

Hollywoodresumén

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Förra helgens storfestival Coachella i Kalifornien lockade som vanligt en hel drös med kändisar, som Lindsay Lohan. Men helgens största snackis var det otroligt verklighetstrogna hologramet Tupac som uppträdde med tre låtar. Det är en helt sjukt grym teknik som lyckats skapa detta och har du inte sett det ännu - gör det. Amazing.

Rihanna spårar. Ännu mer. Den här veckan skapade hon först rubriker när hon visade upp sina snygga kurvor genom att peppra sin Facebook med vågade semesterbilder. Det ena plagget efter det andra kastades och till slut var det vara trosorna kvar. Men men, ingen har väl dött av lite topless- och nip slips-bilder. Däremot har man dött av knark - något som Rihanna tidigare varit öppen med att hon använder. Marijuana bland annat. Men när hon i veckan la upp en bild på ett vitt pulver via sin officiella Instagram gick fansen i taket. Vissa hävdade att det var koakin och bad stjärnan att ta tag i sitt liv. Fuck you svarade Rihanna, i stort sett, via sin twitter.
 

Veckans småsnack

Det är sällan Scarlett Johansson pratar om sitt kärleksliv. Privatlivet har ofta fått stå i skuggan av stjärnans superkarriär. Men i det kommande numret av Vogue öppnar 27-åringen upp sig.

Om de nakenbilder som läckt, efter att en hackare lyckats ta sig in i hennes mobiltelefon, säger sexikonen:

– Någon stal något från mig... det är sjukt. Jag vill inte att sådana personer ska komma undan.

– När de där bilderna kom ut gick jag självklart ut och åt middag och tänkte, "Fan, alla de här personerna har sett min...". Du kan inte tänka så, även om de inte sett dom är du paranoid.

Alessandra Ambrosia är en one hot mama to be. För andra gången. Trots att magen är stor som en ballong hindrar det inte modellen att se smashing ut på stranden i minimal bikini.

 

Veckans nej tack

 

Trots att Heidi Montags förra album kostade 15 miljoner att göra totalfloppade det och sålde endast i 658 exemplar. (Det i sig är helt hysteriskt kul). Men inte lika kul är det att hon nu försöker igen - och släpper ny platta. Här kan du lyssna på en av Heidis tidigare, horribla, låtar.

 

Veckans bonus

Nyheter24:s Quetzala Blanco valde ut de sämst klädda kändisarna från Coachella och sågade alla wannabehippies. Det hela är mycket roligt och du kan bläddra vidare i det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.