Söndag 17 Okt
Stockholm

Britneys kille bestämmer över hennes plånbok

1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Britney Spears daddas runt av sin pappa – och sin fästman.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears fästman Jason Trawick är nu hennes förmyndare. Det var för en månad sedan som Britneys pappa Jamie Spears lämnade in en ansökan att få dela sitt förmyndarskap över Britney med hennes fästman Jason. Enligt källor till TMZ är Britney själv mycket nöjd med lösningen.

Som förmyndare får Jason besluta hur Britney ska förvalta sin förmögenhet och hur affärerna ska skötas – och hon har fått ett rejält tillskott i kassan efter att ha skrivit en deal med teveshowen X-Factor där hon ska vara domare. En affär som väntas inbringa 150 miljoner kronor.

Britney, som närmar sig 30-årsåldern med stormsteg, fick sin pappa som förmyndare år 2008 - något som räddade stjärnans liv. Allt efter att hon ställde till med den ena skandalen efter den andra.

I skvallerpressen kallades hon för Unfitney, hon rakade av sig allt hår i ett förvirrat tillstånd, hittades gråtande i rännstenen, inledde en skum relation med en paparazzifotograf, slog sönder en bil med ett paraply och fick efter ett rejält psykbryt köras med ambulans – i tvångströja.

För tre år sedan förlorade Britney Spears vårdnaden över sina söner. Bland annat tappade hon sin ena son i golvet så att han fick en skallfraktur. Hon har även kört bil vårdslöst med sina barn i knäet.

Under våren 2011 nådde dock Britney och barnens pappa, Kevin Federline en överenskommelse om barnens vårdnad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela