Galna kurvor, hämndlåtar och ny karriär

- 29/04/2012, 09:00 -
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.

Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Är du trött på familjen Kardashian? Synd. Nu väntar tre nya säsonger av "Keeping up with the Kardashians". Och vad familjen får för kalaset? 270 miljoner kronor. Det blir väl ett par bilar och en väska eller två, så är de pengarna ute ur bilden.

Det är många unga tjejers dröm att få vara en ängel för märket Victoria's Secret. Nu är ännu en ängel rekryterad, det är 19-åriga Toni Garn som ser ut så här.

Justin Bieber släpper snart sitt nya album och med anledning av det besökte han i veckan London. Under en intervju avslöjade han bland annat att han skrivit en av låtarna till sin mamma - och att en av låtarna handlar om tjejen som länge påstod att Bieber var pappa till hennes barn. Det blev även en del blossande kinder när han frågades ut om sex.
 

Veckans småsnack

Katy Perry vårstädar sin karriär och image, nu vill hon satsa på skådespelarkarriären. Varför? För att hon är snygg. Talang är överskattat som vanligt i Hollywood.

Tidningen People släppte i veckan sin lista över världens vackraste kvinnor. Precis som många läsare på Nyheter24, som plockade upp listan, tyckte jag att den verkade lite väl ogenomarbetad. Visst - alla männiksor är vackra - men om man ändå gör en lista helt baserad på utseende och på det ytliga sättet, då kan man sätta minst tio andra namn på den listan. Men att Beyoncé kom på plats ett var inte förvånande - heller inte fel. Se hela listan här.

 

Veckans nej tack

Britney Spears fästman Jason Trawick är numera hennes förmyndare. Det var för en månad sedan som Britneys pappa Jamie Spears lämnade in en ansökan att få dela sitt förmyndarskap över Britney med hennes fästman Jason. Enligt källor till TMZ är Britney själv mycket nöjd med lösningen. Det hela är säkerligen en ultimat lösning för stjärnan - men givetvis hade jag önskat att denna ungdomsidol aldrig hamnade så snett. Och det är ledsamt att tänka på att den tjej jag, som 90-talist, vuxit upp med - fortfarande faktiskt på ett sätt inte är vuxen. Jag önskar av hela mitt hjärta att Bieber, Selena Gomez och de andra ungdomsstjärnorna aldrig hamnar där - i det träsket.

 

Veckans bonus

Spana in Nicki Minajs nya musikvideo till låten "Starships" och se kurvorna alla snackar om här.