Söndag 19 Sep
Stockholm

Skarsgård om nya sexrollen: "Född för den"

Svenska hollywoodstjärnan är  sugen på erotik.
1 av 5
Svenska hollywoodstjärnan är sugen på erotik. Foto: Getty Images
Alexander är aktuell i filmen "Battleship" där motspelaren Rihanna fick upp ögonen för hunken: "Jag fick verkligen kämpa för att behålla mitt pokerfejs. Jag kunde stirra på honom hela dagarna", säger sångerskan.
2 av 5
Alexander är aktuell i filmen "Battleship" där motspelaren Rihanna fick upp ögonen för hunken: "Jag fick verkligen kämpa för att behålla mitt pokerfejs. Jag kunde stirra på honom hela dagarna", säger sångerskan. Foto: Getty Images
Även Ian Somerhalder från "Vampire Diaries" har siktet inställt på huvudrollen i "Fifty shades of grey".
3 av 5
Även Ian Somerhalder från "Vampire Diaries" har siktet inställt på huvudrollen i "Fifty shades of grey". Foto: Getty Images
Vem är egentligen bäst lämpad (läs: trimmad) för rollen? Alexander, eller...
4 av 5
Vem är egentligen bäst lämpad (läs: trimmad) för rollen? Alexander, eller... Foto: Stella Pictures
... Ian Somerhalder som här poserar med flickvännen Nina Dobrev?
5 av 5
... Ian Somerhalder som här poserar med flickvännen Nina Dobrev?. Foto: Stella Pictures

Nakenscenerna i "True Blood" har gett Alexander Skarsgård blodad tand. Nu ser den svenska vampyrhunken en erotisk film som sitt nästa byte.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den erotiska novellen "Fifty shades of grey" ska filmatiseras och en av dem som slåss om huvudrollen är Alexander Skarsgård, 35. När den svenska stjärnan fick höra om alla planerade sexscener för karaktären Christian Grey blev han snabbt eld och lågor.

– Har han en sexkammare? Min karaktär i "True Blood" har en liten fängelsehåla. Jag föddes för att spela den rollen, säger skådespelaren i en intervju med Access Hollywood.

Den enda som kan komma i vägen för att hans trimmade kropp än en gång ska blottas i rutan är Ian Somerhalder, 33, som också har uttalat sig om rollen.

– Jag skulle absolut vilja vara med. Det skulle vara en fantastisk sak och förhoppningsvis kan det bli så, säger "Vampire Diaries"-skådisen i en radiointervju med Ryan Seacrest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela