2010 var den 32-åriga blondinen tillsammans med David Hasselhoff under ett års tid. "Anouska har beslutat sig för att slå igenom i Hollywood. Hon är en väldigt ambitiös tjej", säger en källa till The Sun.
1 av 5
2010 var den 32-åriga blondinen tillsammans med David Hasselhoff under ett års tid. "Anouska har beslutat sig för att slå igenom i Hollywood. Hon är en väldigt ambitiös tjej", säger en källa till The Sun. - Foto: Getty Images
The Hoff har i dag snärjt en ny blondin, den 32-åriga Hayley Roberts som han friade till i januari.
2 av 5
The Hoff har i dag snärjt en ny blondin, den 32-åriga Hayley Roberts som han friade till i januari. - Foto: Stella Pictures
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo.
3 av 5
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo. - Foto: Getty Images
Katy Perry dejtar numera Robert Ackroyd som till vardags spelar gitarr Florence + The Machine. Här myser duon på Coachellafestivalen som gungade liv i ökenstaden Indio i april.
4 av 5
Katy Perry dejtar numera Robert Ackroyd som till vardags spelar gitarr Florence + The Machine. Här myser duon på Coachellafestivalen som gungade liv i ökenstaden Indio i april. - Foto: Stella Pictures
Russell Brand har fallit för Playboymodellen Anouska de Georgiou.
5 av 5
Russell Brand har fallit för Playboymodellen Anouska de Georgiou. - Foto: Getty Images

Forne sexmissbrukaren dejtar Playboymodell

Dejtingkavalkaden fortsätter för Russell Brand - nu kopplas han ihop med Playboymodellen Anouska de Georgiou.


Russell Brand, 36, har dejtat vilt sen skilsmässan från sångerskan Katy Perry, 27, i december förra året. Nästa tjej att falla för den brittiska komikern är Playboymodellen Anouska de Georgiou, 32, som tidigare var tillsammans med "Baywatch"-stjärnan David "The Hoff" Hasselhoff, 59.

– Anouska passar bra med Russell eftersom hon har en väldigt hetsig personlighet. Det kommer inte vara svårt för henne att hantera rampljuset eftersom hon hade ett ganska seriöst förhållande med The Hoff för några år sen, säger en källa till The Sun.

Sexmissbrukare

Russell har tidigare berättat att han var sexmissbrukare innan förhållandet med Katy och i en tidigare intervju med tidningen avslöjar han hur urvalsprocessen gick till:

– Jag hade ett team av experter som fixade kvinnor till mig. De fick väldigt specifika instruktioner. Det var som att jag pratade med en sommelier och jag kunde säga typ 'Jag vill ha något franskt, lite fuktig med en doft av ek', säger kvinnotjusaren.

Om Russells expertteam nu har återanställts eller om skådespelaren bara njuter av det nyblivna singellivet återstår att se.

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Katy Perry har gått vidare - här är nya kärleken
Katy Perry verkar helt ha glömt exmaken Russell Brand.
Därför skiljer sig Katy Perry och Russel Brand
Tidigare i veckan stod det klart att kändisparet Katy Perry och Russel Brand skiljer sig. Nu framkommer uppgifter om att anledningen till uppbrottet är att Perry prioriterar karriären framför att skaffa familj.
Katy Perry och Russel Brand skiljer sig
Efter 14 månaders äktenskap har det stormiga kärleksparet Katy Perry, 27, och Russel Brand, 36, bestämt sig för att skiljas.– Jag kommer alltid att avguda henne, säger Russel brand i ett uttalande.
Nyskilda – och på jakt efter kopior på exen
Vad har Kim Kardashian, Russell Brand och Ashton Kutcher gemensamt?
Katy Perry slänger ut Russel Brand
Katy Perry har sparkat ut Russel Brand från 47-miljonersvillan.
Hollywoods sämsta farsor
Det är fars dag och Nyheter24 firar det genom att lista några av Hollywoods sämsta pappor - så att du kan uppskatta din egen lite mer.
Katy Perry vill bli skådis – för att hon är så snygg
Katy Perry vårstädar sin karriär och image – vill satsa på skådespelarkarriären.
Katy Perry hämnas på exet - med ny låt
Efter skilsmässan sjunger hon om att diamantringen inte betyder någonting.
Senaste nytt

Keplerduon årets deckarförfattare igen

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

3 timmar sedan
Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver podden "Ursäkta" tillsammans. Men i senaste avsnittet passade Johanna på att ge en känga till Gekås Ullared.

Felix Herngrens svindlande förmögenhet

3 timmar sedan
Det går minst sagt bra för Felix Herngren. Komedikungen är aktiv i en rad olika bolag varav alla blomstrar. Och ja, här pratar vi rediga summor....

Lyxfällan-Patricks fru om sorgen: "8 månader och 20 dagar som änka"

3 timmar sedan
Efter Patrick Grimlunds bortgång sörjer frun på vad som skulle ha varit parets tionde bröllopsdag. På Instagram överöses hon med kärlek.

Fler tecken på att "Star wars"-spel hänger löst

3 timmar sedan
Efterlängtade "Star wars: Knights of the old republic", som Sony visade upp 2021 kanske inte blir av.

Gängåklagare trött på snack – alla måste bidra

idag 12:02
"En flerfrontshandling" behövs mot gängkriminaliteten. Så skrev åklagaren Lisa dos Santos redan i höstas. Nu måste alla tänka på vad man kan göra, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.