Söndag 17 Okt
Stockholm

Forne sexmissbrukaren dejtar Playboymodell

2010 var den 32-åriga blondinen tillsammans med David Hasselhoff under ett års tid. "Anouska har beslutat sig för att slå igenom i Hollywood. Hon är en väldigt ambitiös tjej", säger en källa till The Sun.
1 av 5
2010 var den 32-åriga blondinen tillsammans med David Hasselhoff under ett års tid. "Anouska har beslutat sig för att slå igenom i Hollywood. Hon är en väldigt ambitiös tjej", säger en källa till The Sun. Foto: Getty Images
The Hoff har i dag snärjt en ny blondin, den 32-åriga Hayley Roberts som han friade till i januari.
2 av 5
The Hoff har i dag snärjt en ny blondin, den 32-åriga Hayley Roberts som han friade till i januari. Foto: Stella Pictures
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo.
3 av 5
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo. Foto: Getty Images
Katy Perry dejtar numera Robert Ackroyd som till vardags spelar gitarr Florence + The Machine. Här myser duon på Coachellafestivalen som gungade liv i ökenstaden Indio i april.
4 av 5
Katy Perry dejtar numera Robert Ackroyd som till vardags spelar gitarr Florence + The Machine. Här myser duon på Coachellafestivalen som gungade liv i ökenstaden Indio i april. Foto: Stella Pictures
Russell Brand har fallit för Playboymodellen Anouska de Georgiou.
5 av 5
Russell Brand har fallit för Playboymodellen Anouska de Georgiou. Foto: Getty Images

Dejtingkavalkaden fortsätter för Russell Brand - nu kopplas han ihop med Playboymodellen Anouska de Georgiou.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Russell Brand, 36, har dejtat vilt sen skilsmässan från sångerskan Katy Perry, 27, i december förra året. Nästa tjej att falla för den brittiska komikern är Playboymodellen Anouska de Georgiou, 32, som tidigare var tillsammans med "Baywatch"-stjärnan David "The Hoff" Hasselhoff, 59.

– Anouska passar bra med Russell eftersom hon har en väldigt hetsig personlighet. Det kommer inte vara svårt för henne att hantera rampljuset eftersom hon hade ett ganska seriöst förhållande med The Hoff för några år sen, säger en källa till The Sun.

Sexmissbrukare

Russell har tidigare berättat att han var sexmissbrukare innan förhållandet med Katy och i en tidigare intervju med tidningen avslöjar han hur urvalsprocessen gick till:

– Jag hade ett team av experter som fixade kvinnor till mig. De fick väldigt specifika instruktioner. Det var som att jag pratade med en sommelier och jag kunde säga typ 'Jag vill ha något franskt, lite fuktig med en doft av ek', säger kvinnotjusaren.

Om Russells expertteam nu har återanställts eller om skådespelaren bara njuter av det nyblivna singellivet återstår att se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela