Söndag 19 Sep
Stockholm

Hollywoodresumén

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Jessica Simspon blev äntligen mamma. Stjärnans gigantiska gravidmage har skapat flera rykten om att hon väntar tvillingar, eller fler, men i veckan kom hon. En ensam, men älskad, dotter. Döpt till Maxwell Drew Johnson.

Strippa för välgörenhet. Japp - det går bra det med. Det är precis vad Kate Moss strippar för att hjälpa barn i nöd.

Årets, möjligen genom tidernas, fulaste kameltå stod Mariah Carey för den här veckan. Hur hon kunnat missa att hon ser ut så i den här kroppsstrumpan är ett mysterium.

Veckans småsnack

Undrar du hur kändisarna har sex? Eva Longoria älskar dominanta män och Scarlett Johansson sexar loss i bilen. Vad de andra stjärnorna föredrar kan du läsa mer om här.

Den eviga triangeln - Angelina Jolie, Brad Pitt och Jennifer Aniston. Nu kan de bli grannar. Akward. Aniston befinner sig just nu i London för att spela in en ny film och har redan bett sina representanter att leta efter hus i trevliga Richmond. Samma område som Brad och Angelina skaffat sig en lyxig kåk i. Ooops.

Russell Brand verkar redan ha glömt bort Katy Perry - nu dejtar han Hugh Hefner ex. Givetvis är hon Playboy-modell.

Veckans video

Spana in musikvideon som lockade till nästan 5 miljoner visningar på ett dygn och därmed slog nytt Youtube-rekord här. Rihanna är endast på väg uppåt. Frågan är bara hur det går med hennes privatliv, stjärnan spårar mer och mer för varje dag som går.

Veckans bonus

Nyheter24 guidar dig igenom brittiska FHM:s val av världens 100 hetaste kvinnor. Håller du med? Jag hade bytt ut 60 procent. Ungefär lika många jag inte kände igen.

Det är helt sjukt hur snygg Miranda Kerr lyckats komma i form efter sin graviditet. Hon MÅSTE vara världens hetaste mamma. Spana in de här bilderna så förstår du vad jag menar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela