Norska fans tog desperat vad helst de kunde få tag på. Uppblåsbara pooler, gummibåtar och paddlar, allt för att få se idolen när han i början av juni besökte Oslo.
1 av 2
Norska fans tog desperat vad helst de kunde få tag på. Uppblåsbara pooler, gummibåtar och paddlar, allt för att få se idolen när han i början av juni besökte Oslo. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Justin Bieber har väckt stort engagemang i sociala medier. Bläddra vidare för att se rekationer på stjärnans kommande sverigebesök.
2 av 2
Justin Bieber har väckt stort engagemang i sociala medier. Bläddra vidare för att se rekationer på stjärnans kommande sverigebesök. - Foto: Scanpix/AP Photo/Starpix, Amanda Schwab

"Bieber kommer göra två konserter i Sverige"

I april spelar Justin Bieber i Globen, men det har varit en hård kamp för att få tonårsidolen till Sverige. Nu talas det om ytterligare en spelning med superstjärnan.


Så köper du biljetter

Konserten kommer äga rum i Stockholm i Ericsson Globe och biljetterna släpps den 6 juli via Ticnet.

Sociala medier svämmar över av lyckliga fans som på måndagsmorgonen nåddes av beskedet om att tonårsidolen Justin Bieber, 18, gör sin första spelning i Sverige i april nästa år.

Redan nu råder hysteri kring biljetterna som släpps på fredag den 6 juli. Redan nu är det många som uttrycker sin längtan efter en till spelning och via en av stjärnans största svenska fansidor på facebook lugnar ett fan otåliga beliebers.

– Scooter (en representant för stjärnan red anm.) har sagt till oss personligen i Oslo, att han kommer ha två konserter i Sverige, så chilla folket, blir nog både Stockholm och Malmö, skriver hon.

Men att det skulle bli en extrakonsert är ingenting man kan bekräfta från arrangören FKP Scoripos sida.

– Om det blir någon extrakonsert är för tidigt och spekulera i ännu, säger David Maloney till Nyheter24.

– Ett datum är klart, den 22 april - men jag kan inte svara på det än. Stockholmsdatumet blev klart väldigt sent och det hade att göra med problem med både med hockey VM och Eurovison som blockerat arenor. Vi har jobbat febrilt med hitta en lösning att få hit honom, och det blev klart i helgen, säger han.

Kaos i Norden

När flickidolen besökte Oslo i början av juni för att uppträda för tusentals tog fansen till alla knep de kunde för att få en glimt av stjärnan. Bland annat använde man sig av uppblåsbara gummibåtar för att komma närmare idolen.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".